maandag 21 februari 2011

Vakantie.

Ja tuurlijk het is vakantie dat wisten jullie al lang maar ik kwam er vandaag maar nog eens een extra keer achter..
Ik ben nog steeds een beetje aan het uitrusten van mijn oververmoeiende weekend dus ik sliep lekker lang uit. Toen werd ik wakker, ging naar de wc (daarom ging ik mijn bed uit omdat ik écht écht moest) en liep de kamer binnen. Daar ging ik op de bank liggen en viel ik weer in slaap. Toen werd ik uiterst onaangenaam gewekt door een boem en een pijnlijke kont. Ik was van de bank gevallen en mijn moeder lachte me keihard uit. :( Zucht. Toen pakte ik mijn laptop en ging ... ehm ja eigenlijk was dat het. Ik deed niets.
Toen kwam er nog onverwachts visite van mijn oppas kindje en zijn moeder. Koffie werd gezet, limonade gemaakt en ik toverde koekjes tevoorschijn. B. mijn oppaskindje wilde wel een stroopwafel dus ik gaf hem zo'n koek en toen zei hij: 'is dit een stroopwafel?' Ik zo: 'ja hoezo?' B.: 'hij is zo groot ik wil niet zo'n grote.' 'Okee..' Ik draai me om en breek hem doormidden en geef de helft aan hem. Toen was het goed, haha- best lief. Hij vond mijn laptop wel interessant dus wij foto's maken. Later moesten ze weg en hij wilde nog op mijn laptop dus ik zeg: 'nee kijk hij kan niet meer open' (ik probeer hem aan de verkeerde kant open te maken) zegt hij: 'jawel hoor' (Hij draait hem om) Haha- super slim. En helemaal trots dat hij op zn fiets zonder zijwieltjes mocht fietsen helemaal naar het dorp (:

B. en ik (:

Daarna ging ik maar weer op mn laptop maar toen moest ik van mn moeder nou eindelijk de vaatwasser uitruimen en me aankleden (ja ik liep nog in joggingbroek met lekker warme net wat te grote trui rond.) en mijn kamer opruimen. Ik naar boven en mn kamer opruimen, ik luister naar de radio komt opeens het nieuws van vijf uur. Haha- ik had geen idee dat het al zo laat was. Toen moest ik naar beneden want mn vader en mn broer waren thuis. Toen moest ik me toch echt aan kleden want we gingen uit eten.
Resultaat was dus dat ik vandaag heerlijk bijna de hele dag in mn "pjama" heb gelopen en twee stroopwafels heb gegeten en daarna uit eten ben geweest.

Morgen komt die lieve L. uit B. die ik echt al veeel te lang niet heb gezien, ik kan niet wachten! Ik ga maar lekker snel weer naar bed want dan is het sneller morgen! (:

Heerlijk "begin" van de vakantie. En bij jullie?

Liefs,

X.

2 opmerkingen:

 1. ook heerlijk!
  hahaha ik wist gewoon dat jij mee zou doen!
  Ik wist het, ik wist het!
  yeeey
  die afspraak staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog heb jij zeg! Echt allemaal super orgineel enzo!

  Trouwens.. ik weet niet of je het leuk vind om eens te kijken.. maar wij heb ook een blog, of misschien zelfs te volgen? (je weet nooit!)

  Ik zou zeggen ga zo door met leuke berichten plaatsen! YOU GO GIRL!

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen