zondag 20 februari 2011

Een picknick tafel en innig gesnurk.

Hallooooo.
Het is vakantieee (: Yes. Jullie hebben me natuurlijk gemist gisteren, dat kwam omdat ik een weekeindje weg ging met de mensen van orkest. Dit klinkt misschien stom maar dan snappen jullie 'simpele zielen' niets van hoe leuk muziek is ;).
Ik ben echt ontzettend moe. Woensdag had ik natuurlijk gala. Toen was dat om half 12 afgelopen ofzo? Toen moest ik nog naar huis enzo dus dat was erg laat. Ik moet eigenlijk ook nog steeds de foto's op mn laptop zetten en hyves en naar iedereen mailen enzo, maar daar had ik nog geen tijd voor. Donderdags heb ik altijd orkest repetitie en na de repetitie praten we nog best lang na dus weer erg laat. Vrijdag waren we al op "kamp" dus toen was het iets van half 3 ofzo en de volgende dag gewoon om 8 uur aan het ontbijt. Zaterdag was het eigenlijk ook niet zaterdag meer want het was half 5! Vanochtend konden we wel "uitslapen" tot half 11 maar of dat nou hielp? (:
Nu ben ik dus weer thuis en heb ik mn mail bekeken en weer op de hoogte van de nieuwe blogs van Wilmine en Lotte, dus ik dacht laat ik dan maar weer een berichtje schrijven voor jullie allen (jullie zijn ook met zoveel..;)).
Ik zal even een typisch Lotte moment van dit weekeind vertellen:

Het was donker maar we wilden nog even volleyballen maar dat ging dus niet. We wilden naar binnen gaan en ik liep achteruit omdat we nog een soort van overspeelden naar elkaar terwijl we naar binnen gingen. En jahoor, ik probeerde de bal te vangen/pakken en bam ik lag op de grond. Ik was tegen een picknick tafel aan gelopen. DOMDOM. Maarja zeg nou zelf, ik kan er ook niets aan doen dat ik geen ogen in mijn achterhoofd heb. Nu heb ik een schram op mijn elleboog, een blauwe/rode/paarse/gele/groene plek op mijn bovenbeen en knie en last van mijn kont en rug. Haha- echt wel iets voor mij..

Dusja. Verder was het heel leuk hoor en iedereen was ongelofelijk moe want degenen die "vroeg" naar bed gingen konden niet slapen omdat er anderen binnen kwamen of door innig gesnurk (hmm. innig gesnurk kan dat?). Vergeef me dus ook als zinnen in deze blog vaag of onduidelijk zijn: Ik ben gewoon heeel erg moe.

X.

2 opmerkingen:

  1. Ga dan gewoon lekker naar je bedje toe. Het is nu al half 8 dus dat kan best

    BeantwoordenVerwijderen