vrijdag 25 februari 2011

Feest, spongebob en opa en oma.

Zo Lotte zegt mijn oma. Ja mn opa en oma zijn hier. Want mijn moeder is vandaag jarig. Gefeliciteerd Mam! Vanochtend moest ik natuurlijk zingen, dat is een oude traditie in ons gezin. Maar het was een beetje  eenzaam omdat mijn broer dus niet meer thuis woont. Maargoed, back to the point, mijn oma volgt nu ook mijn blog en ze vond dat ik maar weer eens een nieuwe moest schrijven. Nu gingen mijn opa en oma weg dus ik dacht dan ga ik maar een blog schrijven. Maar toen ging de tv aan en wat zag ik daar? NIEUWE AFLEVERINGEN VAN SPONGEBOB! Yessss. Hoe cool? Geniaal Spongebob.

"Tartaarsaus"Sorry dat ie zo groot is maar dan komt het beter over.. (: Echt dat is een van de programma's waarvan iedereen het thuis eens is om dat te kijken. Anders komen er ruzies over welke zender er op moet. 
Ik zit nu wel te typen maar ik moet eigenlijk nog bedenken wat de boodschap wordt van deze blog. Maar ik moet wel een blog maken anders wordt mijn oma boos (:
Hihi- ik heb vandaag de duim nagels van mijn opa gelakt! Haha- echt geniaal, ik dacht dat hij een grapje maakte maar hij meende het. Dus ik met nagellak Bert en Ernie op zijn duimen.. Zegt mijn opa van: Hoe lang blijft het zitten? want ik ga morgen biljarten en dan wil ik ze nog hebben. Ik zeg: Nou ik doe er wel een top-coat overheen dan blijft het wel 3/4 dagen goed zitten. Zegt mijn oma: Nee doe maar niet want zo mag hij niet mee naar de kerk! Haha- dat was natuurlijk meteen de kans voor mijn opa om allemaal belachelijke dingen te verzinnen die hij in de kerk zou kunnen doen om iedereen zijn duimen te laten zien. 
Ik vind mijn opa echt geniaal. Ik zal even een leuke foto laten zien:


Yeah. Erg charmant. 
Maar ik ga nu nog even sociaal doen want er is visite.

Liefs,

X.

1 opmerking:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen