zondag 27 februari 2011

Kaas, Youtube en tóch....

Op dit moment doen ze een test met kaas op tv. zegt een zo'n mevrouw: 'Ik heb nu een kaas waarvan ik denk, zo kaas jij bent erg jong.' Voor als je het wilt weten op de eerste plaats is geëindigd: Goudse belegen van uniekaas voor €11,04 per kilo. Haha- nou dat was de kaastest. Nu over naar een echt onderwerp..

-ik ga nu verder met dit bericht van gisteren omdat er weer iets tussen kwam dus nu is het eigenlijk niet meer waar dat ze die test nu aan het doen zijn op tv nu maar dat moeten je maar even vergeten-

Sjonge wat was dat een onoverzichtelijke ongeordende zin. Bestaat er een prijs voor de meest vage en onduidelijkste zinnen? anders zou ik die wel kunnen winnen denk ik. Maargoed. Misschien komt het gewoon omdat ik gisteren pas om 3 uur thuis was en vanochtend gewoon weer om half tien in de kerk zat en dat ik daarom een beetje moeilijk uit mijn woorden kom. Misschien dan. Ik dacht laat ik maar weer even wat leuke youtube filmpjes met jullie delen.. Wat ik namelijk tegenkwam was een soort van top tien covers op youtube van 2010 Deze dus.. Niet dat ik het helemaal eens ben met de volgorde van de top tien en ik mis ook een paar covers, maar wat ik wel leuk vond is dat ik ze allemaal kende. (: Toen voelde ik mij toch wel een beetje een youtube covers kenner. Ik zal jullie nu verblijden met precies 24 minuten en 52 seconden aan youtube film plezier en muziek. (en de uitdaging voor mij: dit keer géén Julia Sheer of Tyler Ward...)
Jongens. ik weet het maar ik kan het niet laten... plus 4 minuten en 20 seconden dan maar.. Ik kan het niet laten om jullie tóch een nieuwe video van Julia te laten zien.. Sorry! Maar geniet! (:Liefs,

X.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Lotte
  Oma vind het heerlijke onzin die je schrijft ik hoop dat je er nog een tijdje mee doorgaat,dan kan ik er nog een poosje van genieten.
  Liefs van je Oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oma zei
  Hallo Lotte
  Oma vind het heerlijke onzin die je schrijft ik hoop dat je er nog een tijdje mee doorgaat,dan kan ik er nog een poosje van genieten.
  Liefs van je Oma.

  28 februari 2011 03:00

  Een reactie plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe niet zo als mijn moeder dus ik plaats mijn reactie maar 1 keer. Lotte ik ben nu officieel een volger van je maar ik moet wel zeggen dat ik de blogs waarin je zelf schrijft het leuks vind. Dus:

  Keep up the good work

  xxxx mamsie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leukheid (: Hahaha, die gast die Amerikaans gaat praten xD

  Dankuu voor de felicitatie haha (:

  BeantwoordenVerwijderen