vrijdag 18 februari 2011

Day 15.

(En nu echt!)


Day 15- Would you change your life for anyone else’s?


Dus ik weet het ik ben er ook niet trots op want ik heb de laatste 3 dagen echt niet goed geblogd. :(
Maar vandaag dus even eerst:
Hmm hij is wel een soort van een beetje hetzelfde als gisteren maar goed. Ik denk dat ik het wel leuk vind om Lotte te zijn en mijn leven is best leuk! Maar soms heb ik het zo druk dat ik denk van: Tja ik zou wel eens iemand anders willen zijn die het niet zo druk heeft. Maar dan als ik weer normaal na kan denken, bedenk ik mij dat ik eigenlijk helemaal niets in mijn drukke leven zou willen opgeven.. Ik doe echt veel zoals:

School : Dát zou ik dan soms wel willen opgeven maar dat kan dan weer niet. Best flauw eigenlijk ;)

Muziek : Ik speel bastrombone, zit op een orkest, muziekles en soms speel ik nog mee met anderen orkesten en mijn muziek is dus echt ook wel een groot deel van mijn leven (wow wat klinkt dat "diep"). Eigenlijk moet ik dus ook elke dag een half uur oefenen maar dat lukt niet altijd.. (: Verder doe ik ook in de zomervakantie mee aan een een project orkest, hartstikke leuk! Je gaat dan met een groep mensen die je nog niet kent (behalve dan de mensen die ieder project mee gaan) 2 dagen of een weekeind samen muziek maken. 'S avonds gezellig doen enzo en dan weer met een brakke kop aan de bak (: Ook heb ik wel eens op een zaterdag een play in, dat is hetzelfde ong. maar dan op een dag. Alles is echt wel leuk ookal heb ik niet altijd elke week zin in de orkest repetitie en niet vaak zin om thuis elke dag te oefenen.

Volleybal : Sport dus. ja dat doe ik natuurlijk ook. Ik train een keer in de week, er is ook een tweede training maar daar ga ik bijna nooit meer heen omdat ik anders geen enkele vrije avond meer heb.. Op zaterdag bijna altijd wel een wedstrijd. Dat is soms best irritant want na een wedstrijd ben ik best wel gesloopt en heb ik niet zoveel meer aan de rest van mijn zaterdag. Ook heb ik heel vaak dubbele dingen op zaterdag. Meestal is dat dus muziek en sport tegelijk. Helaas kan ik mezelf nog niet opdelen in 2en. Wow dat zou ik echt willen! Dan heb ik ook nog tijd om op zangles te gaan, nog meer tijd om te bloggen en veeeel meer tijd om te lezen want ik heb nog steeds een boek liggen die ik in de kerstvakantie heb gekocht! (sorry back to the point Lotte!)

Werken : Nou op dit moment nog niet want ik werk in een ijssalon en die is in de winterperiode gesloten. Maar 's zomers werk ik wel veel dus dat is wel lekker maar ook weer druk. In de vakantie's werk ik wel (bijna) elke dag. Heerlijk ijs echt waar! Het is wel leuk want ik woon zegmaar in het centrum bij alle winkels en dus ken ik die baas van de ijssalon al heel lang. Ik zei altijd dat ik later daar wilde werken en toen op een dag zei hij: heb je al gevraagd of je bij mij mocht werken? Ik: Nee ik dacht dat dat pas mag als je 15 bent en ik ben 14. Hij: Nou kom morgen maar langs met dagen waarop je kunt werken en wanneer je op vakantie bent. Ik: (: Oke. Haha- Dus zo kom ik aan mijn "droombaantje". Het is echt heel leuk werk want het is heel afwisselend. Ook kan het soms lekker druk zijn, dat vind ik wel leuk.

Toneel : Dat is op vrijdag middag op school. Het is echt super leuk! Vanaf de 3e mag je meedoen, je kan decor bouw doen, dans, band en natuurlijk spelen. Ik deed stiekem al vanaf de eerste klas mee met decor en in de tweede ook decor. In de derde mocht ik eindelijk spelen en toen was ik een "boef" (: Je kan ook een soort auditie doen voor zang. Dat deed ik want ik hou erg van zingen en ik wilde dat wel heel graag doen. Ik was heel verrast want ik deed dus voor de eerste keer mee en ik kreeg meteen een best wel grote rol. Waar ik dus echt een hekel aan heb is mensen die alleen maar een grote rol willen. Tuurlijk ik vind het heel leuk dat ik vorig jaar en dit jaar ook weer wel een "normale" rol heb maar echt, het gaat mij echt niet om hoeveel regels ik heb. En heel veel mensen gaat het daar wel om en dat vind ik stom.

Zo als ik dit zo terug lees is mijn leven best leuk (:
Nee ik zou het dus niet willen ruilen..
Al zou ik soms wel een dagje iemand anders willen zijn, gewoon om te kijken hoe het is zegmaar. De koningin bijvoorbeeld, of de vrouw van Richard Hammond of een chinees. Haha- maar echt voor een dagje maar! Bovendien ik denk dat als ik wil ruilen met iemand , dan moet diegene mijn leven leiden. Ten eerste zou ik denk ik jaloers worden en ten tweede kan helemaal niemand dat aan.. ;)

Nog even een plaatje voor de mensen die niet weten wat voor een mooi instrument de bastrombone is:
Oh haha- dat kruisje is lelijk maarja.X.

ps. YEAAAAAH! ik heb het gehaald (: Ookal weet ik niet of ik het verdiend heb door dag 13 en 14 maar ik hoop toch dat deze superlange blog dat een beetje goed heeft gemaakt. ;) Nu ben ik een weekeindje weg dus morgen geen blog. Maar het is vakantie dus wie weet wat ik allemaal nog meemaak om over te bloggen (:

Liefs!

1 opmerking:

  1. yeeeeeeeeey!
    Lotte schrijft eenat je lange blog en hij is leuk!
    haha nee, ik zou ook niet graag een ander willen zijn. Kind ik hoop dat je niet ten onder bent gegaan aan je ik-moet-haasten-en-bloggen-en-de-oven-aan-zetten-en-om-6-uur-op-het-station-staan bui. *diepe ademhaalding* Heel veel plezier tijdens dat weekendje weg!

    BeantwoordenVerwijderen