maandag 28 februari 2011

Mijn dag: Harry en stipjes.

Wacht ik typ die titel nu wel maar dan betrap ik mezelf op het volgende:
Ik kan best creatief een nieuwe "layout" van mn blog hebben gemaakt maar ondertussen is het kunstwerk in mijn kamer (van mijn lamellen) nog steeds niet af. *oeps. Dan maar een andere titel.


Ik heb dus een nieuwe achtergrond, een nieuw "logo" en een ander lettertype. Leuk he? Ik moet nog wel even wennen aan de polka dotjes maar dat went vast erg snel. Over het logo heb ik heel lang gedaan met allerlei plaatjes maar toen sloeg ik hem verkeerd op ofzo en toen was ie weg. ): Toen begon ik opnieuw met alleen dit plaatje nog en dat vond ik ook wel leuk. Lekker simpel, in tegenstelling tot de toch ietwat afleidende stipjes. Haha- Leuk leuk.

Vandaag:

1- Had ik jeuk aan mijn neus en toen ik dat wilde zeggen zei ik koud.

2- Was de eerste schooldag na de vakantie. *jippie jahooe holadiejee.

3- Hoorde ik iemand zeggen: Ja maar als je dat vaak op woensdag doet, moet je wel betalen en ook niet te vaak.

4- Heb ik ontdekt dat zo'n sterretje in een tekst wel leuk is.

5- Was ik nog heel eventjes HH.

7- Heb ik een goed idee voor morgen.

8- Vond ik een leuke quote.

9- Was mijn automatische spellings check op mijn laptop een beetje gek aan het doen.

en 10- Wilde ik nog over iets schrijven, maar ben ik vergeten wat het was.

Hier de uitleg..
1. Ik weet echt niet waarom ik dat zei, ik weet niet eens precies wat ik wilde zeggen, misschien iets van: 'hee mijn neus kriebelt.' of 'bah ik heb jeuk aan mn neus.' Achja ik weet inmiddels wel dat ik niet echt goed ben in Nederlands praten. Ik denk misschien dat ik dyslexie in mijn praten heb, kan dat?

2. Niet dus.

3. Ik hou ervan om half naar gesprekken te luisteren en dan een zin opvangen die dan heel raar klinkt maar in het gesprek vast heel normaal is. Ik heb ook een keer tijdens wiskunde allemaal losse zinnen van gesprekken opgeschreven. Ik zal ze een keer opzoeken. Als ik eraan denk. (:

4. Tja gewoon zo van: School was weer supervet, heb nu al zin in morgen! *ahum. Leuk toch?

5. HH staat voor Harry Huiswerkloos. Harry is een vriend van Koos Vriendloos.

6. huh? ik heb 6 overgeslagen. Nou dan zal zes zijn: 6- Kwam ik erachter dat ik niet kan tellen.

7. Omdat ik heel snel typ enzo, maak ik superveel fouten. Ik denk ook dat mijn "backspace" toets als eerste versleten is, als je toetsten kunnen verslijten dan.. Ik denk dat ik morgen maar eens een verhaaltje ga typen en dan niet mijn backspace toets mag gebruiken. Ik hoop dat het lukt en dat het nog een beetje begrijpbaar wordt voor jullie en ook voor mezelf. ;)

8. Ik ging naar DEZE SITE en las de eerste random quote:
I haven't spoken to my wife in years. I didn't want to interrupt her.

9. Mijn laptop zei dat hij het "woord" punt niet kende:


Best vreemd. Ach het bouwt mee aan onze band, we zijn allebei soms een beetje de weg kwijt, raar, vreemd, we flippen enzo. (:

10. Dat is wel echt jammer. Ik zou echt niet meer weten wat voor iets het was, ik weet alleen nog dat ik dacht: daar moet ik maar eens over bloggen..  Het spijt me. Volgende keer beter.


Liefs,
X.

2 opmerkingen:

 1. whaha, weer genialiteit hier boven.

  Ik hou ook van losse flarden van gesprekken opvangen!! Ook heel vaak, dan loopt er iemand voorbij en die zegt wat tegen iemand anders. En dan reageer ik daarop tegen degene die naast me loopt, en die weet dan niet waar ik het over heb, omdat hij/zij dat niet heeft gehoord. Maar ik wel, raar is dat.
  -lekker duidelijk, ik hoop dat je het nog snapt-

  Was ik maar harry huiswerkloos vandaag:(
  (hoe kom je erbij? haha harry huiswerkloos)

  Weetje, ik heb een uur plat gelegen omdat jij die zes bent vergeten! Whaha, en hoe je het dan ook verbetert :6: ik kan niet tellen, haha!

  petje af, petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @3 Vandaag op school gehoord:

  ......en hij had al 8 dagen diaree..... Jammer dat degene die het zei zo snel liep, nu kon ik niet meer dan dit stukje opvangen. Maar je vraagt je even later wel af wie dan die diaree had en of degene nu nog leeft om al mijn andere vragen hier verder maar niet op te schrijven want ik weet dat je in plaatjes denkt en dat geeft alleen maar vieze plaatjes bah...

  BeantwoordenVerwijderen