zondag 10 juli 2011

Koos Party.

Vandaag ben ik Koos. Koos is vriendloos. Ik wilde gaan skaten met iemand maar eerst nam helemaal niemand op. Toen nam er iemand op: die ging naar haar oma. Een volgende smste terug: Kon niet want die was aan het logeren. Een ander op msn: Nee ik ga douchen. En op facebook: Nee mijn oma komt. Dus stomme oma's allemaal die mijn vrienden weghouden van mij :(
Helaas. Maar niet getreurd!

Al eens eerder heb ik dit meegemaakt. Natuurlijk wel eens vaker. Het was in de vakantie en mijn vader had ook vrij. Ik ben met mijn vader naar de winkels gegaan en gingen we rare dingen kopen. We hebben toen ook "vrienden" gekocht. Het was rond pasen dus mijn vader stelde voor om kuikentjes te kopen, dan kon ik daarmee spelen. Dat hebben we toen gedaan en helaas heeft er toen een zn hoofdje verloren. Hij heet Kees zonder Kop. (:

Later heb ik met mijn moeder ook nog disco vrienden gekocht. Het waren kuikentjes maar dan in allerlei kleurtjes. Ik bedacht mij net wat ik wilde doen met mijn gele vrienden toen ik me herinnerde dat ik ook disco vrienden had, dus waarom geen disco? Zo bedacht, zo gedaan.. Geen hippe belichting of lekkere hapjes, maar wel leuke muziek en een "dansvloer".

Het werd al snel gezellig, maar we misten nog wat..

Daar kwamen de andere gasten al aan! De disco vrienden.

Netjes eerst maar even de kat uit de boom kijken..

Ze werden eerst wel wat vreemd aangekeken en voelden zich niet op op hun gemak..

.. maar mengden zich al gauw in de feestende menigte!

Ze hadden het erg naar hun zin, en ik mocht ook meedoen.

Ze praatten met elkaar,

Nieuwe vriendschappen en nieuwe liefdes ontstonden..
Opeens kropen ze allemaal bij elkaar, kijk toch eens wat een fleurig hoopje party animals!

En toen vlogen ze uit elkaar en dansten zich helemaal plat.. Alhoewel, jahoor wie staat daar nog steeds overeind in het midden? Het is Kees zonder Kop! wat kan die feesten zeg!

Het zat er op. Zo allemaal naar de afterparty en netjes in een bakje tot de volgende Koos party van Lotte.

Ik vond het ontzettend gezellig en ben blij dat kuikens zo netjes zijn, anders had ik nog uren moeten besteden aan het schoonmaken van mijn bureau. 

Liefs!

5 opmerkingen:

  1. HAHAHA. Je gaat bijna geloven dat het echte dieren zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind trouwens dat Koos zonder Kop een standbeeld moet krijgen. Hij is echt cool.

    BeantwoordenVerwijderen