donderdag 22 december 2011

"Uitgaan" in Malindi.

Even een wat kortere want ja we moeten zo gaan kerst knutselen (zie vorig bericht van gisteren).
Het gala was gister op mijn school in Nederland en dat was best jammer dat ik dat moest missen. Dus we besloten om even iets te gaan drinken in Malindi town. Ze hebben hier hele sjieke lounge bars en het is helemaal niet zo heel erg duur ofzo. Een colatje is ongeveer 1 euro of 1,50 dus dat krijg je niet zo gauw in Nederland. Na de eerste bar gingen we naar de bar ernaast want we zaten op de wc en uit het raampje hoorden we leuke muziek van de buren dus. Toen we daar waren gingen we ook maar even dansen. Een groot voordeel van dansen hier is dat niemand je kent en je de mensen ook nooit meer ziet hierna. De meisjes/vrouwen zijn hier zeer schaars gekleed en je voelt je echt overdressed maargoed. Ze dansen hier heel sensueel en super soepel in de heupen. Ik maak graag gebruik van het grote voordeel want ik kan helemaal niet dansen en ik ben al helemaaaal niet soepel in de heupjes..
Je hebt veel last van alle mannen die naar je toe komen, zeggen dat ze van je houden enz enz. Maar ook daar zit een zonnige kant aan.. We maken er gewoon keihard misbruik van want als ze een drankje aanbieden zeg je als echt gierige Nederlander natuurlijk geen nee.. Wees niet bang mama, ik heb het bij de cola gehouden.
Zo gingen we van de ene bar/club naar de andere en het werd een stuk later dan we hadden gepland. Toen we aan het dansen waren (voor mij lees: handen een beetje awkward bewegen op de maat van de muziek) in de 3e bar/club kwam er zo'n Masaii op me af. Hij vroeg allerlei dingen en moest keihard lachen om de paar woordjes KiSwahili die ik sprak. Toen gingen we "samen dansen" HAAHAHAH ik moest zo hard lachen, gewoon het idee dat als je uitgaat dat er dan zo'n man is die leeft in de bush bush like in 100 jaar geleden of meer.. Compleet met stok, oorbellen, armbanden, kettingen en niet te vergeten de rode "jurk". Ik denk toch echt dat meer dan de helft van de mensen op deze aardbol niet kan zeggen dat ze met een Masaii (schrijf je het eigenlijk wel zo?) hebben gedanst.

Dus het was ook voor mij een super avond in plaats van het gala.

Ik ga nu proberen of het werkt als ik hier een foto plaats van mijn tijdelijke achtertuin..
Oke dat werkt dus ook gewoon niet. Sorry! :) Nouja het is maar beter ook want jullie zouden echt echt echt heel jaloers worden, en dat moeten we niet hebben right?! :)


Lieeefs
van een Lotte die trouwens vandaag door een blauwe kwal is gestoken all over mn bovenbenen. Not very very nice.

1 opmerking: