woensdag 8 juni 2011

Sieraden.

Een tijdje geleden was ik op een hele hele leuke site. Het was iets van een kleding merk ofzo. Ook hadden ze daar en webshop, dus daar ging ik maar even leuk in rondneuzen.. Ik keek bij de accessoires (wat een rot woord trouwens) en die vond ik zo leuk! zelf heb ik niet heel veel accessoires, oorbellen heb ik wel maar niet enorm veel, ik draag altijd een ring, maar dan altijd dezelfde en als ie stuk is ofzo dan koop ik een nieuwe. Armbandjes heb ik ook wel een paar maar die draag ik niet zo vaak want ik vind ze vervelend met schrijven op school en ik krijg er krassen van met typen op mn laptop. Dingen voor in mijn haar doe ik ook niet zo veel aan. Behalve dan de roosjes die mn moeder en ik hadden gekocht toen voor het gala en de knipjes, speldjes en haarbanden voor als ik moet werken. Ook heb ik altijd hetzelfde kettinkje om, die doe ik nooit af. Het is een zilveren kettinkje met drie bedeltjes eraan: een kruisje (geloof), een ankertje (hoop) en een hartje (liefde).
Zoveel doe ik er niet aan dus. Ik wil wel graag mijn collectie uitbreiden, vooral dan mn oorbellen maar ik zie niet echt hele leuke of ik koop ze gewoon niet zo snel. Maar misschien moet ik dat toch maar doen, bijvoorbeeld een van de volgende dingen:















Okee ik vind ze niet allemaal even leuk, en sommige vind ik wel leuk maar zou ik zelf nooit dragen zoals die papegaai/vogel ding. De leukste vind ik denk ik toch wel de ketting met de telefoon eraan dus misschien moet ik die toch maar bestellen.. ALS IK ERACHTER KOM WAT DE SITE OOKALWEER WAS. :(
Dat is het nadeel van iets voor een latere blog bewaren en hersens hebben als een vergiet zoals ik..
Nou ik kom er wel overheen..

Lieeefs!

1 opmerking:

  1. Jij bent toch ook een groevenbeeker? je bent de derde die ik volg...
    Dat met sieraden is herkenbaar, ik heb er best wel wat maar draag ze nooit en anders frummel ik eraan en sloop ik ze.
    Als je die cake gaat maken wil je dan een foto ervan maken? Zou het leuk vinden om te zien wat jij ervan maakt.

    BeantwoordenVerwijderen