woensdag 29 juni 2011

Vragen en Situaties.

Je kent ze wel. van die vragen waar je maar niet uitkomt en misschien komt dat wel omdat ze eigenlijk zo normaal of gewoon zijn dat niemand erover nadenkt.

1. Wat is het tegenovergestelde van een compliment?
2. Waarom snijden we stokbrood schuin af?
3. Wie "schrijft" het woordenboek?

Wie o wie kan mij helpen aan het antwoord op deze brandende vragen? (:

En dan dit, nu volgen een paar situaties die heel stom zijn en waarvan ik denk: volgens mij heeft iedereen dit wel eens:

1. Je loopt van je kamer naar beneden en je moet veel spullen meenemen. Je probeert natuurlijk alles in een keer mee te nemen anders moet je weer naar boven. Je stouwt je hele armen, broekzakken en waar je ook maar iets kan dragen vol. Je weet al dat je iets gaat vergeten en dat je dan terug moet voor dat ene lullige dingetje en dat je dus beter de eerste keer al wat minder hoeft te dragen maar toch. Vervolgens loop je naar beneden en op de trap "ontdek" je wat je nu al weer vergeten bent mee te nemen.

2. Herken jij het ook dat als de was buiten heeft gedroogd of misschien binnen op een rekje. Dat je broeken de eerste paar uur van het dragen niet lekker zitten? Hij moet dan nog in je vorm zitten ofzo, niet?

3. Elke keer wanneer je je kamer opruimt dat je dan denkt: Oke nu ga ik het ├ęcht netjes houden. Vervolgens als je geluk hebt lukt dat een week en dan is het plotseling, BOEM zo weer een puinhoop.

Nou. ik ga nu lekker naar walibi doei.

Liefs!

1 opmerking:

  1. Uhm.. Een belediging?
    Haha, veel plezier in Walibi!

    BeantwoordenVerwijderen