woensdag 15 juni 2011

Geen LOG maar wel een BLOG.

(LOG staat dus voor Leer Ontwijkend Gedrag.)
Tja het is weer eens toetsweek. En nu denkt iedereen meteen: Oh nee he, krijgen we dat gezeur weer. Maar hahaaa een verrassing: Niet dus! Deze toetsweek hoef ik maar voor drie vakken te leren van de 9 toetsen die ik heb, de rest is lees, luister of iets anders zonder voorbereiding! Jahoeeee. ik vind toetsweken altijd al niet zo heel erg eigenlijk omdat je heel veel vrije tijd hebt maar nu dus helemaal.
Ik moet maar wat dingen verzinnen om te doen met zoveel vrije tijd (: iemand nog suggesties?
Nee niet mn kamer opruimen, iets schoonmaken of leren of zoiets want ik bedoelde meer iets leuks. En misschien iets lekkers. Maar in ieder geval iets dat/wat geen geld kost. Want ik ben aan het sparen voor Kenia natuurlijk. Hmmm. best lastig. Nou in ieder geval ga ik vandaag werken tot 18.00 en dan om 18.45 oppassen dus dat komt wel goed (:
Vandaag had ik trouwens een duits luistertoets. We hadden de toets in een snik heet lokaal en het was hét stink lokaal van de derde verdieping (eigenlijk is het officieel de tweede verdieping maar ik noem het toch altijd de derde omdat de lokalen 301, 302 enz. zijn). Toen kreeg de lerares eerst het geluid niet harder en na al drie keer de inleiding "hierbij is geen opgave" te hebben gehoord was het geluid eindelijk goed. Toen begonnen we voor de vierde keer aan de inleiding en iedereen zat gespannen te luisteren en toen kwam het, na zo'n stukje geluidsfragment zeggen ze altijd nog naar welke vraag ze nu gaan en wij kregen dus meteen vraag 4. Heel raar maar de lerares zei dat we maar moesten verder gaan en dan straks het begin nog een keer doen. Toen kregen we weer een fragment en toen was het opeen vraag 7. Hmm. tja dat verwacht je ook niet, dat je luistertoets cd van Duits op shuffle staat.. ;)

Lieeefs, ik ga lekker werken enzo!

Liefsss, Haha- nog een keer.. Nou nog een keer dan om het af te leren (dat is zo'n rare uitdrukking eigenlijk maar ja)

Lieefs!

2 opmerkingen:

  1. LOG is een zeeéer bekend fenomeen.
    Ik hoorde al dat jullie die sufpoes hadden als surveillance.
    lekker handig weer..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha de luistertoets op shuffle! XD

    BeantwoordenVerwijderen