vrijdag 24 juni 2011

Vol van muziek en space m voor je gaat slapen.

Sjonge, wordt je wakker en kijk je verschrikt op je mobiel omdat je denkt dat het 's ochtends is maar dan te laat.. is het 2.00. Pfft.
Inmiddels ben ik een half uur verder en kan ik niet slapen. Zucht. Op facebook gebeurt ook niet echt iets rond deze tijd natuurlijk en wat doe je dan? Dan maar bloggen. Morgen, of eigenlijk vandaag dus, ga ik kanoën. Met school, het is een activiteitendag en ik weet niet hoe het de vorige jaren zat met de bovenbouw maar voor het eerst vind ik een activiteitendag leuk. We mochten zelf kiezen en eigenlijk was alles wel te doen zegmaar. Ik zit nu bij kano 3 en dat is een geluk want waar we gaan kanoën dat is min. 45 minuten fietsen! En als we kano 1 waren geweest dan moesten we daar al om 8.45 zijn en nu pas lekker om 13.45. CHIL. Maar waarschijnlijk gaat het morgen wel regenen maar ach, het wordt vast gezellig en nouja dan maar een uur het koud hebben toch?
Ik heb trouwens wildse(?) plannen. (: Ik hoorde altijd al wel van mijn ouders dat er heel veel te doen was in de muziek zegmaar en dat het wel kwam als ik ouder werd omdat je dan meer mee mag doen. En nu ben ik eens rond gaan kijken om mijn motivatie om in de vakantie te oefenen hoog te houden. (een hoge motivatie? nouja dat komt omdat het 's nachts is, dan kan ik geen logische zinnen maken..) Echt er zijn super veel leuke dingen. Buiten JPO zijn er nog veeeel meer van dat soort projecten. Echt super leuk, en omdat ik 16 ben mag ik inderdaad veel meer. Wat ook wel lekker is, is dat ik mijn D examen dus bijna heb. Hierdoor mag je ook qua niveau aan bijna alles meedoen. Op dit moment heb ik 5 dingen op het oog:

1. JPO. Nou daar doe ik al aan mee dus dat is leuk, dat is in augustus.

2. JON. Jeugd Orkest Nederland. Lijkt me super vet, je moet er volgens mij alleen wel heel goed voor zijn maar de audities zijn in oktober dus wie weet. Met het JON gaan ze ook naar het buitenland en dat lijkt me echt supersuper vet.

3. Een ander projectorkest, zij organiseren een project orkest reis naar Engeland in mei volgend jaar. Dit lijkt me ook echt geweldig maar het kost wel iets meer geld dan de rest.

4. Solistenproject van het GFO. Het Gelders Fanfare Orkest heeft elk jaar een nieuwjaarsconcert waar ze iemand van onder de 18 een solo laten spelen met het orkest. Je kan hier auditie voor doen en dat heb ik al twee keer gedaan. De tweede keer was ik het een soort van bijna geworden maar ik was nog wel iets te jong. Wie weet is drie keer echt scheepsrecht.

5. Princes Christina Concours. Hier doe je eerst auditie in je regio, als je die wint dan krijg je al supervette prijzen zoals een cultuurweekend naar Venetië! Wauw. En dan, stel je voor dat je de finale ook wint. Dan mag je solo spelen met het JON en een ander orkest, je krijgt lessen van een "beroemt" musicus en concert abonnementen enzo. Echt stoer dat je dan zegmaar echt iets wint. Ik weet niet of ik hier goed genoeg voor ben maar het lijkt me ook gewoon heel leuk om mee te doen en dat eens te ervaren hoe dat gaat.

Ik kan en mag waarschijnlijk niet alles tegelijk doen maar misschien probeer ik wel zoveel mogelijk te doen. Ook moet ik natuurlijk kijken of het met mn eigen orkest en met school enzo kan maar ik zou het wel superleuk vinden. Zoals je merkt ben ik er helemaal vol van op dit moment en denk ik zelfs van: Hmm misschien moet ik niet naar Kenia dan kan ik dat geld gebruiken voor een van die dingen of zelfs misschien doorsparen voor een nieuwe trombone.. Maarja dan denk ik ook weer: als ik niet naar Kenia ga dan heb ik die kans gemist en kan ik ook beter doorsparen voor mn rijbewijs ofzo. Nouja. wildse plannen dus.

Nu moet ik toch echt weer slapen want het is inmiddels alweer 2.53 en anders kieper in morgen zo slapend in mn kano om en dat moeten we ook niet hebben natuurlijk ;)

Lieeeefs!

ps. Ik space m nog even voordat ik ga slapen, ik heb deze via de blog van Lotte en vind hem te gek..
^*&#($)@&!^$&± < dat was een soort van: ik space m (:

4 opmerkingen:

 1. En als je 1 van die dingen kiest, moet je natuurlijk ook nog denken dat je je volleybalteam niet in de steek laat... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eh nee sorry, Nienke had de voorkant gemaakt en ze kende de woordwebs al. Maar toch, dat maakt jouw woordwebs niet minder awesome! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankje voor de herinnering Anoniem. je kan ook gewoon met je naam reageren he? ^^

  En Lotte, oh jammer. haha- ik lijk wel wanhopig.. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I know.
  Ik blijf liever Anoniem, aangezien ik 80 verschillende namen heb, haha.
  Anoniem klinkt vol passie, jubel en vreugde.
  Slechte verwoording, erruugg slecht.

  BeantwoordenVerwijderen