woensdag 7 september 2011

Vandaag was de dag.

Dat ik mijn schoenen voor het eerst naar school aan deed. Je weetwel.. DEZE SCHOENEN.

Het begon als een idee, ik wilde het vorige week woensdag al doen. Maar toch deed ik het niet. Ik weet niet waarom maar het werd dus vandaag. Waarom een woensdag? nou omdat ik dan maar 6 uurtjes les heb en dat ik verre afstanden van lokaal naar lokaal in de pauzes kan lopen. Dan heb ik tenminste de tijd ;) Ik had dus de goede dag uitgekozen en de outfit klaar gelegd en zenuwachtig stapte ik op mijn fiets. Aangekomen op school heb ik zo dicht mogelijk bij de ingang mijn fiets geparkeerd. Ik liep naar binnen en liep naar mn kluisje. Pfoe dat had ik overleefd.
Ik was keurig op tijd en stond eventjes te praten met anderen die ook op tijd waren. Het viel iedereen zo'n beetje op dat ik hakken aan had en men verbaasde zich alom dat ik daarop wilde en kon lopen. De hoogte schrok mensen een beetje af maar ik kon nu zelfs over iemand heen kijken! (:
Ik schuifelde elegant, beheerst en langzaam door de gangen. Pfoe ook weer levend bij het lokaal aangekomen.
De volgende leswisselingen gingen ook goed. Toen kwam ik bij Duits...
Ik was mijn boeken vergeten dus ik moest dat vertellen aan mijn leraar. Ik stond in de rij met andere mensen die slechte smoezen aan het verzinnen waren voor het niet maken van hun huiswerk. Persoon nummer 2 vertelt zijn smoes, zegt de persoon achter mij: Hee dat is mijn smoes. Hahah. Maargoed. Ik was aan de beurt en vertel dat ik mijn boeken nog thuis heb liggen. De leraar kijkt me even aan en zegt opeens: Wat ben jij opeens gegroeid. Hij kijkt nog eens goed naar mijn schoenen en ziet de hakken. Hij uit zijn verbaasdheid over dat ik daarop kan lopen en vraagt hoe hoog ze wel niet zijn. Ik zeg dat ze 12 cm zijn. Hij gaat op het puntje van zijn tenen staan en zegt: Tja dan ziet de wereld er wel opeens heel anders uit of niet? Nou dan snap ik dat je je boeken over het hoofd hebt gezien met al die nieuwe ontdekkingen. en ik mag doorlopen.
Hahaha. hij maakte een grap in een grap. Wajooo, een dubbele grap. Nice meneer Duits! (:

Duits was mijn laaste uur, ik ben veilig thuis aangekomen en heb ze nu lekker uit. Weer een hele belevenis op een doodnormale woensdag.

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. whaaaa, lotte, dikke respect ;D
    (en ze zijn ook nog mooi)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aha. leuk verhaal xD

    ik volg trouwens. want je blog is humor.

    BeantwoordenVerwijderen