woensdag 28 september 2011

Een heerlijk weekje.

Vol met (muziek)vreugde. ;)

Zondag begon het met zingen in de jeugddienst. We zijn met 7 meiden, 1 speelt geweldig piano en de rest zingt. Oefenen doen we niet zo vaak haha omdat we niet echt heel veel tijd hebben. Als we bij elkaar zijn om te oefenen is het altijd super gezellig. We heten TOK of de tokkies. Waarom? We hadden club en daar wilden we een nieuwe naam voor, het werd TOV wat goed betekend in het hebreeuws. Maar we vonden dat TOV ook ergens voor moest staan. Iemand kwam met het idee Tieners Op Vereniging, het werd uitgelachen maar niemand anders wist iets. Toen we dus met een groepje meiden dat zing gebeuren gingen doen werden we Tieners Op Koor dus TOK. En bovendien kwam dat heel goed uit want wij kakelen als een hok vol kippen dus daarom weer de tokkies. Dus het was zoals altijd weer gezellig en het klonk ook weer leuk ;)

Maandag had ik een lange dag op school en moest ik daarna ook nog werken. Ik had er helemaal geen zin in. Het was lekker weer en ik verwachtte dan ook dat het wel druk zou zijn bij de ijssalon. Ik kwam aan en gelukkig! er waren nog 2 anderen. Toen werd het werken toch nog erg gezellig en het was inderdaad lekker druk. Na mn werk had ik ook nog muziekles. Voor het eerst weer in een hele lange tijd. Het was leuk om weer nieuwe stukken te krijgen. Nu ga ik keihard oefenen voor mn examen want die kon ik steeds niet doen omdat mijn leraar ziek was. Nu wil ik mijn examen zo snel mogelijk halen dus dat wordt oefenen op de vier nieuwe stukken waarvan 1 uit mijn hoofd moet ;)

Dinsdag zou ik een lekker kort dagje op school hebben omdat ik eerder naar huis mocht vanwege opnames voor Nederland Zingt. Wij zeggen thuis altijd Nederland stinkt of swingt. Andere variaties zouden kunnen zijn: Nederland verdrinkt, springt, omringt, bemind enzovoorts. ;) Maar ik ging dus naar school maar ik voelde me niet zo lekker. Bij de kluisjes ging het bijna mis maar ik hield vol en liep naar het klaslokaal. Daar aangekomen vond ik toch maar dat het verstandig was om even wat frisse lucht te halen buiten, ik vroeg 2 vriendinnen om even mee te lopen maar onderweg naar de deur van het lokaal zakte ik in. Ik werd op de grond neergelegd en de concierge werd gehaald enzo. Toen het weer een beetje beter ging moest ik naar het hok van de congierge. Ik werd ondersteund en nagekeken en ik voelde me net een oude oma. Eenmaal in het hok kreeg ik warme chocomel en voelde ik me al weer een stuk beter. Ik begon me toen meer zorgen te maken over de oncharmante manier van vallen in de klas en het liggen op de grond met een jurkje aan. Gelukkig hadden ze me netjes neergelegd. (zeiden ze haha.) Ik ging het nog verder proberen maar besloot toen toch maar om naar huis te gaan om lekker te gaan slapen voordat ik weg zou gaan naar Nederland Zingt. De opnames duurden verschrikkelijk lang. Ik mocht vier uur lang niet naar de wc, wat een hele opgave was voor mij. Echt soms lijk ik wel zwanger zovaak als ik moet plassen ;) Van te voren stond er natuurlijk voor de vrouwenwc een file van hier tot Tokio. En de mannen konden lekker doorlopen.. Verder kon je niet echt lekker zitten op de stoelen en je moest wel netjes stil zijn enzo want elk moment kon er een camera langs komen. Er waren veel oude mensjes die tussen de opnames door hun rolletje KING pepermuntjes tevoorschijn haalde om de keeltjes te smeren. Om vervolgens natuurlijk achter mij vreselijk vals te zingen en mij aan het lachen te maken. Maar het gezicht moest weer in de plooi en rustig nog 4 keer hetzelfde lied zingen/spelen. Dus het was erg leuk om een keer mee te maken maar ik zou niet graag 1 van de personen zijn die dit elke week doen.

Woensdag dat is vandaag dus. en ik mocht lekker legaal uitslapen van school. Ik kwam op school en toen kreeg ik te horen dat ik niet naar het uurtje wiskunde hoefde, heerlijk want toen had ik alleen maar 2 uurtjes engels en toen was ik alweer lekker uit! Toen ik uit school fietste was het heerlijk weer dus ik was helemaal vrolijk. Thuis moest ik 2 taarten bakken voor Kenia. Ja dat wisten jullie misschien nog niet maar ik heb een actie dat ik een hartige taart bak en die verkoop. Ik maak een beetje winst en dat geld gaat rechtstreeks naar het goeie doel: LottesSuperToffeReisNaarKeniaVergoeding. ofzo ;) Vanavond heb ik orkest in Voorthuizen wat natuurlijk erg gezellig wordt! (: Ondertussen doe ik nog wat huiswerk, geniet ik van de zon en stalk ik mensen om mijn hartige taarten te kopen..

Donderdag, morgen dus heb ik een best normale dag op school enzo. Uit school wordt het weer taart maken en dan lekker naar de muziek (: Na de muziek komt W. altijd mee met ons naar huis omdat ze de laatste trein neemt en in die tijd hebben we dan dus altijd DATE (Donderdag Avond Therapie Ermelo) Haha. dat is altijd super gezellig. Ook eten we dan altijd wat want na muziek maken heb(ben) ik/wij altijd erg trek. (:

Vrijdag dan heb ik weer toneeeel ((((: Yeah daar heb ik altijd zin in. Vooral na zo'n stom uur aardrijkskunde waarmee ik mijn schoolweek afsluit. Dan naar huis en weer taart bakken (het is bijna een toevoeging aan mijn dagelijkse bezigheden. Vrijdagavond is het dan dus eindelijk weekend!

Zaterdag weet ik nog niet wat ik ga doen, er is een play in ergens in de buurt dus misschien ga ik daarheen. ik hoop het want dat is altijd heel gezellig..

En dan is de week weer afgelopen. Een week die nu al heerlijk is en die nog steeds leuker wordt! (:

Lieefs!

1 opmerking:

  1. Groot zijn is ook niet alles, ik ben 1.80 en ik HAAT het en wat je kat betreft. Ik denk zo dat jij, maar ikzelf en de halve mensheid met je, tegen een kat praten die er niks van verstaat

    BeantwoordenVerwijderen