maandag 4 april 2011

Vergeving, awkward en apepakkie.

Duimen voor vergeving van mijn oma en moeder...

Zo jongens, daar ben ik weer.. Leef jij ook nog? Jahaa. jammer he? ;) Nougoed.
De toetsweek is voorbij, het invallen bij twee orkesten ook en Lotte heeft weer rust.
Best eng eigenlijk, straks heb ik zelfs weer tijd om elke dag te bloggen?! AAAAH. We zien het wel. Ik heb jullie al verteld over het boek over "Englishness" nu moet ik daar morgen een presentatie over geven en ik maakte de powerpoint en vond hem wat kaal. Ik wilde wel een paar plaatjes opzoeken maar alleen maar plaatjes van pratende mensen (omdat ik het hoofdstuk "grooming-talk" heb) vond ik ook zo saai. Dus ik ging maar even creatief op zoek met het woord Awkward. En toen vond ik dit:Zo herkenbaar en grappig! Ik heb het denkwolkje van het tweede plaatje maar even weg gehaald, ik weet niet of het verantwoord is om dat in mn Engels presentatie te hebben dus vandaar. Ik vind dit zo herkenbaar omdat ik als ik werk in de ijssalon mensen dat ook wel eens zeggen. 
Lotte: "Eet smakelijk en tot ziens!"
Klant: "Ja dankje jij ook"
En dan zie je ze soms denken van: Ohnee shit dat was dom. En soms ook niet haha-
Want jazeker ik heb alweer gewerkt. Mn mooie apepakkie wat ik altijd aan moet heb ik alweer gestreken enzo. Ons uniform (is dat beter dan apepakkie?) is blauw met geel en eigenlijk houd ik niet zo van de combinatie blauw met geel. Sterker nog, meestal vind ik dat dus echt wel lelijk. Maar deze valt mee:Let aub niet op mijn pretkop wantja ik vind mijn werk gewoon heel leuk.. ^^
Nou leute dit was het dan wel weer en tot een volgende keer (haha- dat rijmt)


X.


2 opmerkingen:

  1. yeey je leeft nog!
    Ik vind je apepakkie top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha. Zooo herkenbaar. Ik heb ook altijd van die genante momenten en dan maak ik het nog erger door een heel verhaal op te hangen. Koewl ape-uniform hoor! (: & suc7 met je presentatie! (:

    BeantwoordenVerwijderen