donderdag 7 april 2011

Kom van dat dak af.

Nou jongens. Na mijn wat (misschien lichtelijk beledigende) blog van gisteren.. Nu SPETTEREND nieuws. Bij ons op school is er iets heel bijzonders aan de hand. Namelijk: al zes jaar lang komen er gasten naar onze school. En niet zomaar gasten, het is een stelletje. En ze komen niet zomaar naar onze school, ze komen op ons dak!
Ja het zijn vogels. Maargoed. Wel leuk dat het scholeksters zijn want nu heeft iemand van onze school een grap bedacht dat het nu de "schooleksters" zijn. Haha- wat een dijenkletser. Wat het allerleukste is, onze school heeft een paar vogelliefhebbers (vogelfreaks) die nu een camera hebben geïnstalleerd zodat wij, als leerlingen de hele dag live kunnen kijken wat dat beest doet. Jahoe. nou ik heb er nog maar een gezien en alles wat ie doet is een beetje wiebelen op zn nest en af en toe even opstaan om een rondje te draaien.
Toch jammer, want misschien vind ik het toch wel een beetje een leuk idee. In ieder geval heb ik een paar leuke namen bedacht voor die beestjes. Het is dus een mannetje en een vrouwtje en er zijn twee eieren. Ze heten:

Gerrit Kees Herman de schoolekster
Gertuida Kelly Hester de schooleksteres

En ja, de eieren. als ze uitgekomen zijn zal ik nieuwe namen bedenken. Ik zit te denken aan Frederik of Frieda. Of anders Leonard of Lucinda. Wat vinden jullie ervan?

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. JAAAA. Of Herman en Hermelien. Of of of Manfred en M.... hmm, inspiratieloos.. Laat maar, ik vind je namen prachtig! (: Ik stem voor Frederik en Frieda, heerlijk. Hahah (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klaas en klarina
    nee oke, de schooleksters zijn mijn nieuwe verslaving hoor! wel balen dat de lens er 's avonds op gaat :(

    BeantwoordenVerwijderen