dinsdag 22 maart 2011

Lente, Suïcidale koeien en meer.

Ik weet het ik ga niet weer mijn blog beginnen met excuses.

Lieve allemaal.
Er is een beetje veel gebeurt in het leven van lotte (gek eigenlijk, in het Nederlands klinkt het heel stom) allereerst, iets waar ik heel lang over zou kunnen vertellen, wat ik dus niet ga doen. Ik ben verliefd! (: Ja misschien een beetje raar om het op mijn blog te zetten maar aangezien het sinds zaterdagnacht 1.15 (officieel zondag dus) officieel is dacht ik dat het wel moest kunnen. Dat wordt dus lekker reizen met de bus en nog minder tijd over te hebben om te bloggen ;)

ten tweede moet ik zeggen, de lente is echt lekker begonnen. Ik bedoel tuurlijk iedereen geniet van de zon die weer lekker schijnt enzo maar je merkt het gewoon aan de mensen op straat. Iedereen zegt hoi en stopt om een praatje te maken. Mensen toeteren minder snel in het verkeer en je krijgt de hele tijd voorrang. Oke misschien komt dat laatste gewoon omdat je altijd van rechts komt, of je tegenligger gaat niet rechtdoor op dezelfde weg, of hij/zij/het komt uit een uitrit of je rijdt gewoon op een voorrangsweg maargoed.

ten derde ben ik school weer eens helemaal zat. Volgende week hebben we toetsweek. Deze week moesten/moeten we een project inleveren. Ja dat leuke project over Barack Obama. Waarbij je 2500 woorden moet typen allebei. Verschrikkelijk. Ook moeten we een folder plus een presentatie maken over iets met een ziekte. En dat lekker allemaal voor de toetsweek. Ook moet ik morgen een ak so inhalen omdat ik vorige week maandag ziek was. YEAH. mmmmm I LOVE SCHOOL (L)(L) YEAH. Tuuuuuurlijk heeeeeerlijk dit! (fake it until you make it) Ohja en ik vergat bijna mijn duitse mondeling overmorgen!

Dus. fijn he? mijn leven.

Nou best wel eigenlijk maar helaas is het grote deel (school) niet heel leuk. Althans school zelf is niet zo erg, behalve dan als je binnen moet zitten in een stink lokaal als het buiten heerlijk weer is. Maargoed school is dus niet zo erg maar wat je ervoor moet doen is vooral niet leuk.
Wat ik nog even wilde vertellen, met engels moeten we een boek lezen. Een boek over "Englishness". Echt heel leuk, ik wist dat we dat ooit gingen lezen en ik verheugde me er wel op. Het is een boek van een antropologe die onderzoek heeft gedaan over of "engelsheid" bestaat. Het leek me echt heel leuk om dat te lezen maar je voelt het al aan komen.. Het is verschrikkelijk. Ze maakt ontzettend lange zinnen. Echt heel irritant om te lezen maar het allervervelendste is dat ze er van alles bij haalt. Oke ik weet het ik ben zelf ook niet altijd to the point maar zij, men. Het boek had net zo goed de helft van de bladzijdes minder kunnen zijn en dan zou het boek een stuk leuker zijn. Het is ook heel erg vervelend dat als je iets wel heel interessant vindt als je het niet snapt. Op een gegeven moment zat ik te lezen en snapte er niets van maar opeens ging het over suïcidale koeien. Nou. fantastisch boek, als ik het zou snappen.

Heel veel liefs,
Lotte

1 opmerking:

  1. Hahha heerlijk kind. (:
    Ooo wat leuk dat je in luf bent (: (:
    Lente is idd leuk, en school idd heel erg niet. :|
    Wow. Leuk boek. hehehe. Iew, niet dus. Suc-zeven! (:

    BeantwoordenVerwijderen