woensdag 2 maart 2011

Test, Bouwvakkers, Lotte-Lotte.

Heb je tijd over? Kijk dan eens op deze site:
Haha- de link was verstopt. (:
Maargoed. Die testjes zijn echt leuk. Ze hebben alles wat een testje moet hebben:
- Rare vragen
- Antwoorden die geen van allen op jou toepassing hebben (wow is dat even een moeilijke zin, volgens mij klopt hij niet eens..)
- Uitkomsten die vaak nergens op slaan en helemaal niet bij jou gegeven antwoorden passen
- Ze slaan nergens op
Check, check, check, vierdubbel check. (of is het dan driedubbel?)

Al vanaf zaterdag volgens mij word ik elke ochtend chagrijnig.. Niet dat ik een ochtendhumeur heb maar gewoon omdat er bij ons in de straat een huis leeg staat en die zijn ze nu aan het opknappen voor de verkoop ofzo? Ik weet het niet maar wat ik dus wel weet is dat ze elke ochtend om precies kwart voor zeven beginnen met lawaai maken. Ik heb mijn wekker om zeven uur staan maar nu word ik dus al eerder wakker door die alleraardigste, leuke, vriendelijke bouwvakkers *NOT. En kijk als het nou om half zeven was dan kon je nog wel misschien een beetje proberen om nog een half uurtje door te slapen, maar met een kwartier heeft dat gewoon geen nut. Je ligt dan net te slapen en je wekker gaat af of je komt niet eens in slaap. Echt stom.
Misschien moet ik gewoon vragen of ze eerder of later willen beginnen. Maar dat doe ik niet want altijd als ik langsloop kijken ze altijd heel boos.

Nou dat moest er even uit hoor. nu lekker weer naar school. JIPPIE JAHOE HOEZEE! *grmbl.
Ohja en vandaag begint de Lotte-Lotte challenge. KIJK HIER. EN HIER.
Succes Lotte!

X.

edit: De link was niet zo verstopt want ik was even vergeten dat de links op mijn blog rood gemaakt worden in plaats van grijs.. (:

2 opmerkingen:

 1. Heeee. (: Leuke vage testjes zijn leuk :D Behalve die op school. Die zijn stom. ): Daar komen ook nergens-op-slaande antwoorden uit, maar dat is gewoon deprimerend als je een mentor hebt die alle resultaten serieus neemt... " Dus jij laat je niet sturen? " -- Okee. Dat is wel zo eigenlijk. Hahaha. Maar de rest klopt ernstig niet.

  Trouwens! Ik volg jou wel al! Denk ik! (: Toch?

  Oeee, jaa! Stomme bouwvakkers zijn stom. O dat is niet helemaal goed nederlands. Nouja. Lalala.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha heb net de "welke kleur laptop zou je moeten hebben" test gedaan en raad eens.........WIT
  Gelukkig, nu hoef ik mijn Macbook niet weg te gooien

  BeantwoordenVerwijderen