zaterdag 5 maart 2011

Eerst op school en thuis afgemaakt.. (:

"Lotte, you should work on your project.."
Ja jammer dan, daar heb ik geen zin in. Bovendien wordt ik gemakkelijk beinvloed door mijn omgeving. Als iedereen dus goed aan werk zou zijn, zou ik dat ook wel doen maarja. Ik zal eens even kijken wat ik op de beeldschermen om mij heen zie..
- Zowieso een paar Facebook.
- Hyves
- Voetbal dingen herhaling iets ofzo
- Google
- Youtube
- G-mail
- een blog volgens mij

En dan de dingen die ik hoor om mij heen..

"zie jij jezelf dan als een tijger terwijl je eigenlijk een klein poesje bent?"
Ik ging toch maar even kijken waarover dat ging en toen vond ik dit:Daar ging het dus om ofzo. Nouja, best raar. We hebben nu project over "Current Events" Het is echt ├╝berrr saai. Misschien moet het ook wel saai zijn omdat, nouja, de projecten speciaal voor tweetalig zijn dus altijd saai. Het is speciaal voor tweetalig omdat het van het europees platform moet ofzo en school denkt dat zulke projecten onze interesse wekt en zorgt voor een internationalere (?) kennis uitbreiding ofzoiets. Niet dus. Mijn blog schiet niet zo op want de lerares komt steeds langslopen. Oei, de bel. Ik maak hem thuis wel af.

Nu dus thuis. Heb al gevolleybald(t?) en dat ging echt heel slecht.. Echt balen want we moesten ook nog tegen (bijna) allemaal mensen die ik ken en allerlei mensen van school kwamen kijken. Echt GRRRRR. Ik kan daar echt chagrijnig van worden. Nouja ander onderwerp..
Mijn broer is dit weekeind thuis en hij kwam kijken en toen reed ik met hem mee terug en toen ging hij iemand ophalen en toen gingen we hier "gamen". Toen deed ik ook maar mee. Ik ben nu al maar een tijdje gestopt want sjonge jonge vijftigduizend keer achter elkaar hetzelfde spelletje.. Eerst Mario Kart (: En toen (nu al echt minstens 1,5 uur!) Super smash bros. Of hoe je het ook schrijft. En nu zijn ze serieus nog steeds bezig. 
Ik zit hier te gapen dus ik ga zo maar eens naar bed.. Morgen moet ik ook nog maar even aan school werken.. Ik weet nu gelukkig wel dat mijn AK casus (ik weet niet eens wat dat precies betekend, een casus.) later ingeleverd mag worden. Fieuw, dat is echt een raar ding. Helemaal niet duidelijk wat we moeten doen enzo. Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.. (:

Welterusten of misschien eerder goedemorgen omdat niemand dit nu nog gaat lezen..

X.

3 opmerkingen:

 1. Och, hebben jullie ook ooit dat project gehad over de Europese Unie? Dat was echt het toppunt van saaiheid, en toen moest je alle data leren wanneer er een land bij de EU kwam en wanneer die weer weg ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebben wij ook gehad, was geweldig <3

  Verder eigenlijk gewoon hetzelfde als ik had bedacht bij dat kutproject. En sowieso is met 2x een s.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien een leuk ideetje voor je blog

  day zero project!

  Dan moet je 101 dingen opschrijven die je wil doen, kijk ff op internet want het hoeft niet moeilijk te zijn. En dat moet je dan in 1001 dagen doen.
  Ik ga het nu ook doen, maar ik doe het iets anders denk ik want 1001 dagen is zeg maar heel lang.
  Ik doe dan denk ik 1 jaar ofzo! :D
  Het is wel grappig

  BeantwoordenVerwijderen