zondag 13 maart 2011

En toen was het al weer zondag..

Sjonge jonge. het is eigenlijk geen excuus maar ik heb het gewoon heel druk. Ik speel bastrombone zoals jullie weten.. En ik speel ook bij een orkest, heel leuk in mijn woonplaats. Maar nu speel ik ook bij twee andere orkesten. Echt heel leuk maar wel druk, het betekent twee avonden per week extra repeteren, dus nu heb ik echt elke avond iets te doen. .,,,     /....;c vv   <dat was ping die over mijn toetsenbord heen liep. Maargoed. Op dit moment ben ik bezig met een aardrijkskunde casus. ik weet niet eens wat dat eigenlijk is, een casus. *googlet*

Okee dat weten we ook weer. Nou het gaat dus over microkredieten en schuldenkwijtschelding. Echt mijn favo onderwerp. Microkredieten YEAH. Interactieve hongerkaart YEAH. Voedselproblematiek YEAH. Democratische Republiek Kongo YEAH. Analyseren YEAH. Fysischgeografisch YEAH. (zie je wel. zelfs mn laptop kent het woord fysischgeografisch niet.) O zucht wat is dit stom zeg! Haha- ik ging even googelen op Fysischgeografisch moet je lezen:
 Fysische geografie is een interdisciplinaire studie op het grensvlak van de hydrologiebodemkundegeomorfologie, kustmorfologie, sedimentologiegeologiepaleogeografieecologiebiologieen klimatologie.
Echt niet normaal. "Hoi ik ben Bianca, wat studeer jij?" "Ik ben Gijs en ik studeer geomorfologie, en jij?" "...."
Terwijl ik hier aan t werk zit:
Lotte: "Grrrrrrrrrr."
Papa van Lotte: "Wat moet je doen?"
Lotte: "Ik moet een casus maken voor AK."
Papa van Lotte: "Moet je kaas maken?" 
- Bedankt pap voor deze lachbui tussen mijn werken door -


Wat ik trouwens zat te bedenken toen ik nadacht over het zo druk hebben van mij. De ijssalon waar ik werk gaat weer open (: Dus ik moet ook weer aan het werk.. Kan ik jullie wel weer heel wat vertellen over wat voor een rare klanten er altijd komen. Heel leuk. 
Ik zal jullie al even iets leuks vertellen. Vorig jaar toen had ik een keer een klant die stotterde. Dat is een beetje lastig misschien maar dan moet je gewoon even geduld hebben. Die man wilde bosvruchten en caramel. Dit ging natuurlijk niet zomaar hij moest het nog wel even zeggen. Hij wees al naar de caramel dus ik liep er alvast een beetje heen terwijl hij zei: ik wil graag ca.c.ccaca.bosvruchten. dus ik een beetje verrast liep de andere kant op naar de bosvruchten. toen ging hij het nog een keer proberen en ik liet hem rustig proberen. Want iemand zn zin afmaken lijkt me zooo irritant! Het was heel erg grappig. Zo beleef je nog eens wat als je aan het werk bent. Ook zijn de vaste klanten ook heel leuk. Zo hebben we een meneer die altijd 1 bolletje malaga neemt op een horentje. Hij betaalt altijd met een euro en gaat dan aan het achterste tafeltje zitten met de krant. Als dat tafeltje bezet is gaat hij aan het voorste tafeltje zitten net zo lang totdat "zijn" tafeltje vrij is en dan gaat hij daar alsnog zitten. Heel leuk werk dus. Ik ben benieuwd welke rare, bijzondere en enge klanten er nu weer allemaal komen.

X.

1 opmerking:

  1. yeah! Haha ik kom een keer bij je een bolletje citroen ijs halen! Dat is mijn vaste kostje:)

    BeantwoordenVerwijderen