donderdag 10 maart 2011

Vandaag..(nouja. eigenlijk dinsdag)

.. gaan we naar Amsterdam met school

.. ga ik de nachtwacht in het echt bekijken

.. moet ik echt weer eens werken aan mijn rot project over Obama

.. vind ik dat ik ook maar weer eens aan mijn kunstwerk moet werken

.. ga ik in de file staan met de bus

.. ga ik me kapot vervelen

.. hoop ik dat de pijn in mijn rug over gaat

.. ga ik iemand een schouderklopje geven

-zo dat was het plan voor vandaag. vanmiddag/vanavond maar eens zien of het gelukt is-

Nou we gingen inderdaad naar Amsterdam, ik zou ook niet weten waarom we niet zouden gaan. Okee misschien omdat de bus 5 lekke banden zou hebben en alle bussen in Nederland waren uitverkocht. Of omdat er terreur dreiging zou zijn in Amsterdam. Of omdat er een plaatselijke orkaan zou komen in Amsterdam. Of ehm, omdat Amsterdam vol was door allerlei toeristen en dat Chinezen en Japanners dan voorrang kregen in de rij om Amsterdam binnen te gaan omdat ze toeristen zijn. Maar nee. dat gebeurde allemaal niet. We gingen toch naar Amsterdam met een gewone bus. Maar 1 ding moet ik even kwijt. Ik was er helemaal van slag door. Je weet wel dat de buschauffeur een speciaal type is. Maar onze buschauffeur.. Ik herkende hem niet eens. Niemand zou dat hebben geweten. Hij was niet dik, niet oud, niet sacherijnig en het aller aller belangrijkste hij had geen snor.

o_o

Ja. daar moet je even van bij komen he? Nou ik ook. ik vond het zelfs een beetje eng. Maargoed ik leef nog. We gaan verder. Ja ik heb ook de nachtwacht gezien. Ik vond het niet zo spectaculair eerlijk gezegd. En ik werd afgeleid door een verschrikkelijk gezin. Ik denk dat ze bezig waren met "quality time" maar uuulhg. Verschikkelijk. Zo'n jongetje, 12 jaar ofzo. strakke spijkerbroek, enge leren schoenen en yakyak een fashion bloesje met binnenkant bloemetjes kraagje omhoog... moet ik nog meer zeggen? nee dan ga ik over mn nek. en anders jullie wel. Dus. het viel een beetje tegen de nachtwacht want je kan hem net zo goed op internet bekijken dan mag je wel wijzen naar een meneer op het schilderij zonder dat je wordt aangekeken alsof je iemand vermoord door iemand die de hele dag op zo'n stom krukje naast dat schilderij zit. We gaan weer verder. Omdat dat project rot is heb ik dat dus niet gedaan.. Next. Mijn kunstwerk. oei. nee dat gaat nog niet echt goed. Dezelfde reden waarom ik nu pas weer blog. Ik heb het weer eens heeel druk. Wel leuk maar ja andere dingen moet je er voor opgeven.. dus. snel weer verder, in de file. Nou dat viel wel mee eigenlijk, wel jammer want ik had op de een of andere manier een plaats in de bus met heeeeel veel been ruimte dus ik kon mijn stoel klappen en heeerlijk liggen. Kapot vervelen, check. tja sorry het was gewoon niet echt heel leuk. en dan zo'n stom boekje met vragen die je moet maken.. nee. niet mijn ding. Mn rug. nee dat was toen nog niet over maar nu wel gelukkig, echt heel raar, maandag schoot het er opeens in ofzo. En de laatste, ja ook gedaan. Ik weet niet meer precies bij wie..

Kijk ik heb het dat misschien heel druk en blog een paar dagen niet maar ik maak het wel weer goed met een heeeeele lange blog toch? (haha- dat rijmt)

Dus Wilmine is nu ook weer blij, ik kreeg namelijk op school op mijn kop dat ze elke dag keek maar dat ik geen nieuwe blog had.. En mijn moeder begon ook al te zeuren..
Maar nu wel weer een blog dus. (:

Ik heb zin in morgen omdat:
Vrijdag op school niet zo heel erg is qua lessen
Ik dan toneel heb
En ik 's avonds gezellig naar een van de orkesten ga waar ik nu mee speel. (en dat is heeeel gezellig)
En dan is het weer weekeind.

Liefs,
X.

2 opmerkingen:

 1. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
  ik dans van vreugde:)
  weer een even gestoorde blog als altijd.
  En dat is een compliment!
  tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Couldnt agree more with that, very attractive article

  nolvadex

  BeantwoordenVerwijderen