zondag 22 juli 2012

De Lotte IQ test.

Hij is al een keer langs gekomen, maar speciaal voor alle mensen die toen nog niet mijn blog lazen of speciaal voor mensen die nog nooit zo ver terug hebben gelezen of speciaal voor mensen die denken dat ze niet zo slim zijn of speciaal voor mensen die hun school niveau keuze erop willen baseren of speciaal voor mensen die mijn oma zijn of speciaal voor mensen die rechts en links door elkaar halen en zich daardoor soms best dom voelen of speciaal voor mensen die Max heten of speciaal voor alle mensen die een ego boost nodig hebben. Oke speciaal voor iedereen dus, hier is hij nog een keer: de Lotte IQ test.

Voor elke vraag die je goed hebt krijg je 100 punten. Heb je 500 punten? Gefeliciteerd, je bent een genie! Ga het vieren zou ik zeggen.. Heb je minder dan 500 punten? neem bijles bij Lotte zelf, levert gegarandeerd 500 punten op bij de volgende keer dat je de Lotte IQ test maakt.

ps. zoals jullie natuurlijk niet was opgevallen heb ik Max heel subtiel genoemd. Dit omdat hij zei dat dat een wens was dat hij voordat hij dood ging, nog een keer in mijn blog werd genoemd. Ik heb ervoor gekozen om dit subtiel en onopvallend te doen want anders zou het betekenen dat hij niets meer heeft om voor te leven en dat het al het juiste moment zou zijn om te sterven. En laten we dat nu juist met z'n allen niet willen! Dus Max, je moet nog maar wachten tot er een fatsoenlijk bericht komt oke? :)

1 opmerking: