maandag 2 mei 2011

Vakantie planning gewijzigd.

Vandaag was de eerste officiële dag van mijn vakantie, hiep hoi hoezee!
Mijn planning:

Maandag (vandaag dus):
- Kamer opruimen
- 's Avonds werken
- Iets voor school doen

Dinsdag:
- 's Middags/'s avonds werken
- Iets voor school doen
- Volleybal training

Woensdag:
- Naar een muziek project

Donderdag:
- Nog steeds bij het muziekproject zijn

Vrijdag:
- De laatste dag van het muziekproject met 3 concerten door heel Nederland
- Proberen goed te slapen als ik thuis ben

Zaterdag:
- Nog goed uitrusten
- Veel kleren wassen en drogen
- Tas inpakken
- 14.00 vertrek naar Barcelona met school

En de rest is duidelijk, lekker in Barcelona zijn!

MAAAAR.. Dat ging niet door. Door een hele hele stomme fout had ik niet goed gezien en was het muziekproject een dag later wat betekende dat ik dan de laatste dag (zaterdag dus) niet mee kon maken omdat ik naar Barcelona ga. De andere twee dagen gaan heeft dan geen zin dus het hele feest, waar ik ONTZETTEND veel zin in had, ging niet door. Echt heel stom. Dus bedacht mijn moeder heel lief, om maar te gaan winkelen vandaag. Dat hebben we gedaan. (: In Utrecht, ik hou van die stad. En ik ben zeker wel geslaagd. Ik heb niet zo heel veel kleren meer nodig voor de zomer alleen bovenkantjes zegmaar. Dus heb ik drie nieuwe shirts gekocht. Maar ook.. ^^ deze:
Kan je het zien? Het is een strikje en hij kan in je haar. Ik heb er twee en ze zijn van de Six. Op de terugweg in de auto bedacht ik mij vol vreugde dat de strikjes perfect matchten met mijn shirt die ook blauw met witte stippen is! Ik helemaal happy want bij mij moeten in mijn kleren alle kleuren terugkomen, anders doe ik het meestal niet aan.. ;) Best erg maarja. daarom heb ik denk ik ook 29 paar schoenen, zodat ik altijd kan matchen. Dus mijn planning voor maandag werd veranderd in Winkelen en 's avonds werken. 

De dinsdag. Oma komt op visite. Ik moet nu nog steeds mijn kamer opruimen van maandag. Iets voor school moet ik wel ook gaan doen. En ik moet werken van half 2 tot maximaal half 6 dus dan kan ik lekker rollade eten met oma (:  volleybal gaat niet door dus ik denk dat ik morgen weer eventjes ga skaten. Dat is iets wat ik weer oppak als het lekker weer is. Eventjes 's avonds een rondje en dan kan je ook even bijkletsen met een vriendin ofzo.

De woensdag word ook anders dus. Ik heb gezegd tegen mn werk dat ik kan werken als er iemand uitvalt. Voor de rest ga ik verder aan school en ik vrees ook mijn kamer.. en maar weer even skaten.

De donderdag ga ik denk ik lekker helemaal niets doen, misschien is dat ook lekker in een vakantie of niet? ;) Ik weet niet of ik dat eigenlijk wel kan, niets doen. Nouja we zien wel.

De vrijdag word toch heeel leuk.. ^^ Ook mijn vader vond het niet zo leuk voor mij dat het muziekproject niet doorging en heeft er iets op bedacht. Voor mijn 16e verjaardag heb ik een soort van speciaal kado gekregen. Mijn vader vlieg met "kleine" vliegtuigen en ik ga ook altijd graag mee. Mijn vader vliegt samen met mijn oom. Nu hebben zij een keer met iemand anders van vliegtuigen (ik weet niet hoe ik het anders uit moet leggen) geaerobat. aerobatten heet het volgens mij officieel als ik het goed schrijf. Het is gewoon stuntvliegen. Nu voel je hem al aankomen... voor mijn verjaardag mag ik ook stuntvliegen. Ik vlieg dan natuurlijk niet maar ik vlieg mee. (: Dit heb ik nog niet gedaan omdat het goed weer moest zijn, en nu is de afspraak voor vrijdag gemaakt. WAHOOOEE. Vrijdag ga ik, overdekop, een krukentrekker en een vrijeval maken. Heeel erg vet, ik heb er superveel zin in! Natuurlijk vind ik het ook wel een beetje spannend maar wel leuke spanning zegmaar. 

Zaterdag, als die er nog is als ik dus niet ben neergestort :p ga ik lekker naar Barcelona met school! Ik heb er ontzettend veel zin in! Echt niet normaal, ik kan niet wachten. Er gaan veel gezellige mensen mee en Barcelona is een hartstikke mooie stad dus volgens mij wordt het top! Ook heb ik er zin in omdat ik daar mijn 30ste paar schoenen wil gaan kopen. Ik weet het, het is raar, maar daar heb ik ook veel zin in! Mijn 30ste paar schoenen worden rode all stars. foto volgt!


Zo dat was weer een heel verhaal over de planning van mijn vakantie.. Vertel, wat gaan jullie allemaal voor leuke dingen doen in de vakantie? ^^

Lieeefs!

1 opmerking:

  1. Balen dat dat muziekgebeuren niet doorging lotje! Maaaar dat stuntvliegen is wel suuuper te gek natuurlijk. Veel plezier de rest van je vakantie!! :D
    xx Charlotteee

    BeantwoordenVerwijderen