dinsdag 2 augustus 2011

He jakkes.

Vandaag ging ik vliegen met mijn vader. Heel leuk! Ik mocht natuurlijk ook even sturen en zoals altijd was het toch weer bijzonder. Toen was ik thuis en las ik dit:

Dode bij vliegtuigcrash Lelystad

LELYSTAD -  In de buurt van het vliegveld, in een graanveld langs de Eendenweg in Lelystad, is een rood sportvliegtuigje neergestort. De piloot van het kleine toestel heeft het niet overleefd. Dat meldt de brandweer.

Volgens een woordvoerster was de piloot de enige inzittende. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wat er de oorzaak van is dat het vliegtuig is neergestort.
Het toestel ligt zwaar gehavend en op zijn kop in de akker. Volgens de zegsvrouw stortte het vliegtuig naar beneden en vatte het na de crash vlam. Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) onderzoekt het ongeval.
Ruim twee weken geleden maakte een eenmotorig vliegtuigje een noodlanding in de buurt van het vliegveld. Ook dit toestel kwam in een akker terecht, maar beide inzittenden bleven ongedeerd.
Uit het registratienummer blijkt dat het om een tweezits trainingsvliegtuig van Russische makelij gaat.
Lelystad Airport is gesloten voor al het vliegtuigverkeer

Bah. Gewoon het idee dat wij dat hadden kunnen zijn ofzo. Niet dat ik mijn vader niet vertrouw, echt niet maar gewoon de gedachte. Ik denk er nooit aan dat het zo fout kán gaan. Dat hoeft gelukkig ook niet maar als je dit dan leest. He getsie. Nouja. 
Hier nog 2 foto's van mij, stoer doenend (hmm andere werkwoordsvorm van stoer doen?) met mijn vader in het vliegtuig:

Ja ik wil "later" ook vliegen. Maar dan moet ik eerst maar eens heel veel sparen. Want ik wil natuurlijk ook nog steeds naar Kenia, parachute springen, rijbewijs en auto enz enz. Of ik trouw gewoon een rijke man ;)

Liefs!

1 opmerking: