donderdag 26 mei 2011

Van alles wat.

De titel zegt het al.
Ik heb nu pauze van mijn werk, ik ga eten en dan weer terug om tot 's avonds schoon te maken enzo. Dat is het voordeel van dicht bij de winkels en dus mijn werk te wonen. Ik heb dus al een uurtje gewerkt en merk dat ik weer in zo'n VERVELENDE BUI ben. Ik had in dat kleine uurtje alweer verschillende bijdehante, flauwe opmerkingen in mn hoofd..

Klant: 'Ik wil graag een bolletje vanille en een hazelnoot.'
Lotte denkt: 'okee dan pak ik een hazelnoot nootje uit het bakje achter voor bij de coupes en douw ik die er op.'

Klant: 'Oh jullie hebben weer van die speciale bonnetjes voor de avondvierdaagse? nou doe mij er maar drie'
Lotte: 'Ja ze zijn €2 en ze zijn voor twee bolletjes.' *loopt naar die bonnen en probeert ze uit de knoop te halen* is het eindelijk gelukt..
Klant: 'Oh ze zijn eigenlijk allemaal voor meisje en ik zie dat je twee blauwe hebt en een groene, heb je ook drie roze?'
Lotte denkt: 'JA HALLOO, had mevrouw dat niet eerder kunnen zeggen'
Lotte: 'Maar de groene heeft heel veel glitters en de blauwe kunnen ook best voor meisjes..'
Klant: 'Hmm. nou maar ik zie hier een roze hangen, kan je die niet omwisselen?' *wijst naar de bonnen die als voorbeeld daar hangen*
Lotte: 'Nou die hangen daar als voorbeeld, maar ik zal even achter kijken voor u.' *loopt zuchtend naar achter en prutst daar weer met die dingen om ze uit de knoop te halen*
Klant tegen een andere klant: 'Och nou kijk gaat ze helemaal naar achter, ja hier hangt er ook een maar die wilde ze niet pakken..'
*Lotte komt aanlopen mét twee roze en een groene*
Klant: 'Ach nou, wat een service, dankjewel hoor kind.'
Lotte denkt: GRRRRRRRRR. STOM ROT MENS!
Lotte: Alstublieft, dat word dan €6 alstublieft.
Lotte: 'Dankuwel en tot ziens!'

Zo. genoeg over mn werk. Hier nog een super lief plaatje wat ik vond tijdens mijn zwijmeltocht op google:
Alleen zn vrouw blijf ik een beetje apart vinden. Maar misschien komt het omdat ik bevooroordeeld ben?

Zo. het is echt van alles wat, ik ga nu verder met het "concept" van gisteren..

Zoals jullie misschien al wisten is Lotte aan de facebook. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het wel iets leuker vind dan hyves. Alleen bij hyves kan je je achtergrond veranderen op je pagina en bij fb niet. Maar het leuke aan fb is dat je meer een soort van deelt. Als je een leuk filmpje vind op youtube, even klikken en hop hij staat op fb. Als ik ergens om moet lachen en ik zit toevallig op mn laptop, hoppa even een status (soort van wie wat waar voor de mensen die geen fb gebruiken) en je hebt het gedeeld.
Zo ook deze foto:

Het is de voorkant van de Visie van een tijdje geleden. Er staat op: Zie het Lam. Mijn vader die de post enzo aan het opruimen is komt hem tegen, begint te lachen en zegt: "Nou het is gewoon een dik vet schaap." En ik lachen natuurlijk en het willen delen op fb maar omdat ik op internet geen plaatje kon vinden van de cover, hield ik hem maar vast voor de webcam en moest mn hoofd er ook bij :(

Nou mensen, dit is alweer heel wat onzin dus succes met het bijkomen ervan!
Ik ga nu naar school..

Lieefs!

dinsdag 24 mei 2011

Alice Tait.

Ik kwam terecht op haar site en i loved it (:




Leef jij ook nog?

Jongens jongens dat is lang geleden..
Na het stuntvliegen ging ik naar Barcelona met school. Toen ik terug was had ik heeeeel veel om te vertellen maar was ik te moe om dat te doen. Toen ik vervolgens bezig was om weer in mijn ritme te komen (maandag en dinsdag vorige week) kreeg ik tijdens het eerste uur op woensdag met gym een elleboog tegen mijn hoofd met als gevolg een hersenschudding. Dus. weer geen blog. Maar na deze volgt een kleintje en ik ben ondertussen bezig aan het lange verhaal over hoe geweldig Barcelona was.
Dus. sorry, maar ik heb er weer zin in!

Lieeeeeefs!

maandag 2 mei 2011

Voorplezier?

Voor als je vast wilt zien wat ik vrijdag moet/ga doormaken:

En

hellup wat engvetcoolverschrikkelijkspannendgaaf. (:

edit: de links werken nu ook gewoon als je erop klikt.

Vakantie planning gewijzigd.

Vandaag was de eerste officiële dag van mijn vakantie, hiep hoi hoezee!
Mijn planning:

Maandag (vandaag dus):
- Kamer opruimen
- 's Avonds werken
- Iets voor school doen

Dinsdag:
- 's Middags/'s avonds werken
- Iets voor school doen
- Volleybal training

Woensdag:
- Naar een muziek project

Donderdag:
- Nog steeds bij het muziekproject zijn

Vrijdag:
- De laatste dag van het muziekproject met 3 concerten door heel Nederland
- Proberen goed te slapen als ik thuis ben

Zaterdag:
- Nog goed uitrusten
- Veel kleren wassen en drogen
- Tas inpakken
- 14.00 vertrek naar Barcelona met school

En de rest is duidelijk, lekker in Barcelona zijn!

MAAAAR.. Dat ging niet door. Door een hele hele stomme fout had ik niet goed gezien en was het muziekproject een dag later wat betekende dat ik dan de laatste dag (zaterdag dus) niet mee kon maken omdat ik naar Barcelona ga. De andere twee dagen gaan heeft dan geen zin dus het hele feest, waar ik ONTZETTEND veel zin in had, ging niet door. Echt heel stom. Dus bedacht mijn moeder heel lief, om maar te gaan winkelen vandaag. Dat hebben we gedaan. (: In Utrecht, ik hou van die stad. En ik ben zeker wel geslaagd. Ik heb niet zo heel veel kleren meer nodig voor de zomer alleen bovenkantjes zegmaar. Dus heb ik drie nieuwe shirts gekocht. Maar ook.. ^^ deze:
Kan je het zien? Het is een strikje en hij kan in je haar. Ik heb er twee en ze zijn van de Six. Op de terugweg in de auto bedacht ik mij vol vreugde dat de strikjes perfect matchten met mijn shirt die ook blauw met witte stippen is! Ik helemaal happy want bij mij moeten in mijn kleren alle kleuren terugkomen, anders doe ik het meestal niet aan.. ;) Best erg maarja. daarom heb ik denk ik ook 29 paar schoenen, zodat ik altijd kan matchen. Dus mijn planning voor maandag werd veranderd in Winkelen en 's avonds werken. 

De dinsdag. Oma komt op visite. Ik moet nu nog steeds mijn kamer opruimen van maandag. Iets voor school moet ik wel ook gaan doen. En ik moet werken van half 2 tot maximaal half 6 dus dan kan ik lekker rollade eten met oma (:  volleybal gaat niet door dus ik denk dat ik morgen weer eventjes ga skaten. Dat is iets wat ik weer oppak als het lekker weer is. Eventjes 's avonds een rondje en dan kan je ook even bijkletsen met een vriendin ofzo.

De woensdag word ook anders dus. Ik heb gezegd tegen mn werk dat ik kan werken als er iemand uitvalt. Voor de rest ga ik verder aan school en ik vrees ook mijn kamer.. en maar weer even skaten.

De donderdag ga ik denk ik lekker helemaal niets doen, misschien is dat ook lekker in een vakantie of niet? ;) Ik weet niet of ik dat eigenlijk wel kan, niets doen. Nouja we zien wel.

De vrijdag word toch heeel leuk.. ^^ Ook mijn vader vond het niet zo leuk voor mij dat het muziekproject niet doorging en heeft er iets op bedacht. Voor mijn 16e verjaardag heb ik een soort van speciaal kado gekregen. Mijn vader vlieg met "kleine" vliegtuigen en ik ga ook altijd graag mee. Mijn vader vliegt samen met mijn oom. Nu hebben zij een keer met iemand anders van vliegtuigen (ik weet niet hoe ik het anders uit moet leggen) geaerobat. aerobatten heet het volgens mij officieel als ik het goed schrijf. Het is gewoon stuntvliegen. Nu voel je hem al aankomen... voor mijn verjaardag mag ik ook stuntvliegen. Ik vlieg dan natuurlijk niet maar ik vlieg mee. (: Dit heb ik nog niet gedaan omdat het goed weer moest zijn, en nu is de afspraak voor vrijdag gemaakt. WAHOOOEE. Vrijdag ga ik, overdekop, een krukentrekker en een vrijeval maken. Heeel erg vet, ik heb er superveel zin in! Natuurlijk vind ik het ook wel een beetje spannend maar wel leuke spanning zegmaar. 

Zaterdag, als die er nog is als ik dus niet ben neergestort :p ga ik lekker naar Barcelona met school! Ik heb er ontzettend veel zin in! Echt niet normaal, ik kan niet wachten. Er gaan veel gezellige mensen mee en Barcelona is een hartstikke mooie stad dus volgens mij wordt het top! Ook heb ik er zin in omdat ik daar mijn 30ste paar schoenen wil gaan kopen. Ik weet het, het is raar, maar daar heb ik ook veel zin in! Mijn 30ste paar schoenen worden rode all stars. foto volgt!


Zo dat was weer een heel verhaal over de planning van mijn vakantie.. Vertel, wat gaan jullie allemaal voor leuke dingen doen in de vakantie? ^^

Lieeefs!

zondag 1 mei 2011

.gif.

Bij een andere site is het gelukt maar dan moet je even op deze link klikken..
http://picasion.com/i/1dRTq

Liefs!

De nutteloze zondag.

Nutteloos ja dat valt eigenlijk wel mee. Maar niet echt iets zinnigs zegmaar. Een tijdje op het grote wereldwijde web (ja dat is de nederlandse www dus moet er eigenlijk staan gww inplaats van world wide web. maargoed, dat ter zake) surfen levert heel wat leuks op!

Ik heb verschillende testjes gedaan op internet. die waren wel een beetje onzin maar dat maakt niet uit, hier de uitslagen:
Dit spreekt voor zich:

 Dit was een ben jij gelukkig test. Wat bijzonder is, is dat er een advertentie bijstond voor een boek: 'hoe wordt ik gelukkig?' Haha- goeie grap.


Dit was om te kijken of mijn dochter dyslexie heeft of niet:

Dit was een test over kennis van sms taal. Ik vind het maar raar, wie gebruikt er nou DIDO en OH(okee die gebruik ik wel maar niet met de betekenis "OuweHoer") en KInd KAn DE WAs DOen in een sms? Ik in ieder geval niet. En een goeie grap, bij BTW, by the way geven ze de vertaling. Dat betekend zoiets als tussen haakjes. en de grap is dat ze die vertaling tussen haakjes hebben gezet. :D


 Op deze uitslag ben ik wel trots maar het had wel ietsje meer gemogen van mij..

88 op/van(?) 100 is wel veel. Hmm. Nouja.

Ook hier voor jullie mijn verzameling die samen de Lotte IQ test maakt/maken? Wat een rare zin.




Hahaha-


Verder heb ik mijn eerste .gif gemaakt! Het leek me al een keer leuk en ik was ook steeds benieuwd naar hoe je dat deed maar nu heb ik het ontdekt hoor! ;) Ik ben van plan om een leuk verhaaltje achtig iets te maken maar daar moet ik eerst nog even over na denken. Hier in ieder geval mijn eerste .gif!

NEEEE hij doet het niet. :( Hmm. dat moet ik even bekijken.

Tot een volgende keer lieve kijkbuiskindertjes! 

(Ja ik ben nog steeds in mijn vervelende bui denk ik, misschien ligt het aan de vakantie? En wacht eens, het is helemaal geen kijkbuis. Ehm, poging twee)

Tot een volgende keer lieve vierkanteoogjeskrijgendedoorovermatigcomputergebruikkindertjes.!

En Ohja, deze vond ik gewoon leuk: