maandag 31 januari 2011

Wiskunde.

Zucht echt? Ja een blog over wiskunde..
Maar niet zomaar.. Omdat onze wiskunde les heel bijzonder is..
Vooral door de leraar, hij let niet op en heeft niets door.
Hij is ouderwets en klein (ik weet niet wat dat met elkaar te maken heeft maargoed.)
Mijn vader heeft hij ook nog in de klas gehad, en mijn broer ook. Ik had altijd gehoopt dat ik de wiskunde knobbel van mijn vader had geërfd omdat mijn broer hem ookal niet had maar helaas, dat is niet het geval.

Dus bij ons in de les als je een vraag hebt moet je die aan het begin van de les vragen, anders heb je niet genoeg tijd. Eerst begint hij met een zin van Ohja dat is een goede vraag, in 1900 zoveel was er die en die die die vraag ook stelde. Dan vertelt hij de cijfers van die persoon die die vraag ook stelde en de hele stamboom pluist hij voor je uit. Na een hele lange tijd begint hij aan het uitleggen, maar omdat hij de vraag niet meer weet begint hij aan de verkeerde en je kan hem niet onderbreken. Als je hem eindelijk hebt onderbroken en hem de goeie vraag hebt aangewezen begint hij met de uitleg. Hij kan het wel goed want na twee of drie zinnen snap je het al. Dit is wel handig natuurlijk maar hij blijft maar dingen herhalen enzo. Dus het hele verhaal duurt zolang dat je bijna geen tijd meer overhoud van de 50 min. les.

Aan de andere kant is het ook wel weer leuk tijdens wiskunde.. Omdat hij zo intensief bezig is met uitleggen aan iemand let hij niet op de rest. Zo kan je ook nog wel lachen onder wiskunde. Een jongen uit de klas liep een keer gewoon naar buiten om te roken. Iedereen had het door en uiteindelijk de leraar ook. Hij pakte een fluitje, hing uit het raam en floot de jongen terug naar binnen.

Ook hebben wel al verschillende lessen iemand in de les gehad die helemaal niet bij ons in de klas zat maar bijvoorbeeld moest wachten op iemand of nog een toets moest inhalen. Ook toen er een keer cijfers werden voorgelezen. Toen dachten we allemaal dat hij het nu wel zou moeten merken, maar neehoor. Hij las de cijfers voor en zei doodleuk tegen de "gastleerling" dat hij haar toets waarschijnlijk thuis had laten liggen.

Foto's maken is ook leuk tijdens wiskunde. En een tafel stond een keer half in de fik. Alles kan, we zeggen wel eens: Je zou je zelfs kunnen uitkleden in de klas hij zou het niet merken. Maar niemand die dat uit wil testen denk ik.

Door al de bovenstaande dingen blijft wiskunde toch nog een beetje leuk want oh wat heb ik een hekel aan wiskunde!




Haha- die tweede is geniaal!
En die laatste (: Haha- lijkt me ook wel wat voor mij om dat te doen op een toets.. (:


X.

zondag 30 januari 2011

Macbook.

Dat ik niet zonder mijn laptopje kan is wel duidelijk denk ik..
Maar ik vond een site met allemaal gave laptop stickers (:
Niet dat ik ze allemaal zou willen opplakken op mijn dierbare laptopje.. Maar ze zijn wel super leuk:
















Ik vind de eerste twee het leukste..
Ik zou t pakje sap wel willen en die snor vind ik trouwens ook echt helemaal GEWELDIG!

X.

Mijn held.

Zo. En nu is het dan toch echt tijd voor een blog over mijn held!
Richard Hammond (: Hij is grappig, british en niet heel lelijk..
[We gaan nu even vergeten dat hij nu in de 40 is en getrouwd is en twee dochters heeft]




 

Dus. Richard Hammond heet eigenlijk Richard Mark Hammond, hij is geboren in (Ahum) 1969. Hij presenteert Top Gear, een van de beste programma's op de tv en het enige waarvoor ik echt inplan om dat te kijken.. (: En hij heeft ook Braniac gepresenteerd. Hij is klein (wat een match ik ook^^), heeft echt heel leuk haar (vind ik dan ookal zijn het geen krulletjes..) en heeft echt goeie humor! Ik vind zowieso Britse (dat klinkt zo raar maarja.) humor en alles leuk maar dat maakt Richard niet minder speciaal natuurlijk..

Zijn haar op de middelste foto vind ik het leukst. Zo moet ie het ook dragen op onze bruiloft.. (in mn dromen dan..^^)
Dus niet allemaal fan worden van Richard want hij is van mij.. (:


X.


zondag 23 januari 2011

Plakkeeeen!

Zondag, de dag van de rust.. (:
En dan gaat Lotte plakken. Echt een nieuwe hobby.. Maargoed, dit keer mn bureau gedaan (:


Nodig: Een bureau, plakdingen, laptopje met muziek, plastic tas voor afval en een lieve kat..



Stiften en heeul veel plakdingetjes (de meeste dingen uiteindelijk toch niet gebruikt..)


De liefste kat van de wereld, ze hielp ook mee.. Vooral met het door elkaar gooien van de lintjes.. (:


Resultaat (:


Dat lijstje in de hoek is WORK CREATE RELAX SMILE = LIFE OF LOTTE


Potlood punten die ik in groep 6 spaarde ofzo.. Zo zie je maar, bewaren is niet altijd slecht (:


You colour my life! (:


Oh dit kan je niet heel goed zien maar het zijn verschillende papiertjes..

Eigelijk wilde ik met verschillende kleuren post-it's werken maar ik kon maar een kleur vinden.. Nouja voor een volgende keer misschien..

Hier word ik lekker blij van, een eigen design bureau (: 
Het kost even tijd maar dan heb je ook zeker wat!

X.

vrijdag 21 januari 2011

Oke niet bij elke 100 dan..

Wow ik ben klaar met mn blog over mijn plaksel en ik zie 188 views. ik nu weer kijken en toen waren het er opeens 200.. (:



Wel leuk maar ik denk toch dat ik niet bij elke 100 een feestje ga vieren hoor.. Als t zo snel gaat.. ^^ Ik lijk wel populair ofzo! ;)
Haha- nou dan maar wel nog even een paar partypictures.. :






Haha- zucht de laatste keer dat ik stomme plaatjes blog hoor..
(tenzij het een top .. van slechte plaatjes is.. ;) )

Nu maar op naar de 500? Dat gaat vast minder snel..

X.

Im blue abendieabenda..

Okee eerst even dit liedje opzetten voordat je verder gaat dat helpt je om in the mood te komen..
In the blue mood..

dus. vandaag had ik vrij kunnen hebben maar onze ouderwetse wiskunde leraar wilde niet dat ik het eerste uur wiskunde (lees niets doen, verveling, nieuwste nieuwtjes horen, nutteloos) niet kwam. De rede hiervoor was dat zijn ochtend dan verpest zou zijn.. NOU DIE VAN MIJ NU OOK.. Dus. ik was na het eerste uur uit en dan, wat doe je dan? Ja huiswerk. En dan? Dan ga je plakken (:
Heel gek, nu ik meer voor school doe lijkt het wel alsof ik meer tijd over heb.. (Haha- laat mn ouders dit niet lezen want dan krijgen ze gelijk..) Het kan ook gewoon komen door al de dingen die ik op school al doe nu er zoveel leraren uitvallen, of doordat het net toetsweek is geweest en de leraren nog niet zoveel huiswerk opgeven? Nouja, in ieder geval ga ik nu meer knutselen (:
Meestal heb ik wel een leuk idee maar lukt de uitwerking niet zo goed. Maar nu steeds beter dus hier mijn plaksels van vandaag, lekker blauw:






Dat kleine meisje met die baby born ben ik trouwens.. (:
En aan de zijkant LoVe dat is mijn naam LO van mn voornaam en VE van mijn achternaam (:
You see, always liked blue..(:

X.

dinsdag 18 januari 2011

Feestjee?

Ja ik weet het ik loop een beetje achter met bloggen en dan opeens doe ik er meerder op een dag maargoed maakt even niet uit.. als dr maar wat op komt toch? ;)
Dus toen ik laatst keek.. (nu zo'n 66 views geleden) Had ik honderd views.. :D


Reden voor een feestje?
En bij een feestje hoort:
Feel gooood muziek:
I feel Good
Twist and Shout
Im walking on sunshine

Leuke dansjes:
Macarena
Oew. Hammertime :)

Leuke versieringen:
Ballonnen maar dan zonder deze hond..

En natuurlijk taart!:


Op naar de tweehonderd (:

X.

PANNEKOEK (:

Zie hier...


PANNEKOEKEN (:



C. die dit al heel goed kon..


Lotte die het na 1 keer oefenen het wilde filmen..



Lotte die met al het zelfvertrouwen het nog een keer probeert..


Okee even de uitleg bij deze filmpjes.. Ik had veel tussenuren en moest wachten op vrijdagmiddag toneel van school (Wat trouwens echt ook nog een keer een ere blog verdiend..) en ik had aan een vriendin gevraagd, C. of zij de hele tijd op school moest blijven want zij woont te ver weg van school om heen en weer te gaan. Dus zij zou bij mij komen eten en ik thuis in de kast kijken en wat zag Lotte daar? Juist pannekoekenmix maarja we hadden geen eieren in huis. Dus ik kijk verder en zie nog een andere pannekoekenmix staan waar je geen eieren bij hoeft te gooien. Dus wij gingen pannekoeken bakken (:
Vet leuk maar volgens de Lotte-natuur-wetten zou de eerste pannekoek mislukken.. Mijn vader zegt trouwens dat de eerste pannekoek altijd mislukt omdat de pan dan nog niet goed heet is ofzo maar die van hem lukken altijd dus die theorie gaat helaas niet op. Maargoed. De eerste pannekoek.. Hij mislukte niet eens! En hij was nog eens heel bijzonder ook. Het was Amerika! Echt ik wilde er een foto van maken maar toen hij op mn bord lag was ik dat al snel weer vergeten.. ;) Toen zei C. dat ze de pannekoek kon gooien en ik wilde dat ook wel maar ik durfde niet.. (: Toch gedaan en dat moest gefilmt worden natuurlijk.. (:

Vandaar deze waarschijnlijk uiterst oninteressante filmpjes.. (: Maarja het was het wel waard om te noemen dat ik Amerika had gemaakt!

X.

Ps. Ik weet nou nooit of het pannekoek of pannenkoek is maar volgens het groene boekje mag het nu weer allebei.. (:

zaterdag 15 januari 2011

Mannen.. ^^

Hihi- wat een leuke titel.. (:
Nee ik moet dit kwijt.. Ik weet het ik ben raar maar ik hou erg van films die zich "vroeger" afspelen..
Zoals natuurlijk pride and predjudice (Heb je nu zo'n moment van: Hmm. geen idee als ik nu verder lees snap ik wel wat het is.. dan moet je je heeeul erg schamen!!) Maar nu heb ik ook de film Emma gezien.
Hij duurt echt wel meer dan twee uur maar dat is het zeker waard! Ik wil het niet over het verhaal ofzo hebben want je moet hem zelf maar kijken hij is echt heel leuk!
Maar ik wilde het dus hebben (zie de titel) over de mannen in die films. Echt alleen daarom zou ik al vroeger willen leven.. Die mannen met mooie laarzen, hoge hoeden, goede manieren, beleefdheid, "sjaaltjes", soort van rijbroeken en mooie jasjes! OOOH. dat is echt heeeel leuk! Erg seksie ;)
Hier de leukste uit Emma vind ik dan, in de film heet hij Frank Churchill en in Real Life heet hij Rupert Evans:













Echt wat vinden jullie? Ik smelt.. ;)
En ohja die laatste is eigenlijk niet Rupert Evans maar Jonny Lee Miller die ook in de film zit maar dat plaatje moest erbij voor het jasje en de laarzen.. (:
Echt doe mij zo'n tijdmachine en ik stap dr zo in!

X.
Ja ik kan niet echt slapen nee dus daarom deze blog zo laat..(: